Libnet.ro
UNICEF

07:45

PENTRU ANUL 2018: OMV Petrom - salt cu 64% a profitului net

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU ANUL 2018: OMV Petrom - salt cu 64% a profitului net

Conducerea companiei propune distribuirea unui dividend cu randament de 8%. continuă pe Ziarul Bursa

Profitul net OMV Petrom a crescut cu 64% anul trecut

Profitul net OMV Petrom a crescut cu 64% anul trecut, la 4,07 miliarde lei, de la 2,49 miliarde de lei in 2017, la acest rezultat contribuind segmentul Upstream.

Un singur cercetator roman in faimoasa lista Highly Cited Researchers pentru anul 2018

In Highly Cited Researchers 2018, o lista actualizata anual cu numele cercetatorilor ce au performante stiintifice exceptionale, se afla un singur cercetator roman.

Statul va lua aproximativ 50 de MIL.euro din profitul OMV Petrom prin Ordonanta 114

Statul va lua aproximativ 50 de milioane de euro din profitul OMV Petrom prin Ordonanta de Urgenta 114/2018, potrivit lui Stefan Waldner, directorul financiar al grupului.

OMV Petrom amana decizia privind investitia in Marea Neagra din cauza OUG 114 - DOCUMENT

Compania OMV Petrom arata in raportul oficial privind rezultatele financiare din 2018 ca nu va lua o decizie privind o posibila investitie in inceperea productiei de gaze in perimetrul Neptun Deep din Marea Neagra si motiveaza amanarea vorbind de mediul legislativ actual care nu ofera conditiile necesare.

DIN REZULTATUL ANULUI TRECUT: OMV Petrom propune un dividend cu randament de 8%

OMV Petrom SNP) propune distribuirea catre actionari, din rezultatul anului trecut, a unui dividend brut de 0,027 lei/titlu.

Start in sezonul raportarilor financiare pentru 2018

OMV Petrom SNP), cel mai mare producator de petrol si gaze din Europa de Sud - Est, se prezinta astazi in fata investitorilor cu rezultatele financiare preliminare pentru anul 2018, grupul petrolier dand startul sezonului raportarilor financiare pentru principalii emitenti listati la cota Bursei de Valori Bucuresti BVB), cei inclusi in indicele de referinta BET.

OMV PETROM: Legislatia nu ofera premisele pentru o investitie in Marea Neagra

Mediul legislativ actual nu ofera premisele necesare pentru o decizie de investitie in valoare de cateva miliarde de lei.

Peste 500 de imobile au fost inregistrate la Oficiul de Cadastru in anul 2018

Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara OCPI) Calarasi a semnat, in 2018, contracte de finantare a lucrarilor de cadastru general, fara costuri pentru cetateni, cu 40 de primarii, iar 28 dintre acestea au incheiat contracte de prestari servicii pentru inregistrarea a peste 40. 000 de imobile, in cadrul Programului national de cadastru si carte funciara 2015-2023 PNCCF).

Stirile ProTV: Previziunile astrologilor pentru Anul Porcului, care ncepe marti, 5 februarie. Ce ne asteapta

Lumea ar trebui sa se pregateasca de tulburari, instabilitate si o importanta incetinire economica in Anul Porcului, care incepe la 5 februarie, conform previziunilor unui faimos ghicitor din Hong Kong.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )