Libnet.ro
UNICEF

05:45

Profiturile marilor companii de transport rutier din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Profiturile marilor companii de transport rutier din Romania

Cei mai mari transportatori rutieri din Romania au inregistrat anul trecut afaceri in crestere fata de 2013 si profituri in urcare sau pierderi mai mici fata de anul anterior. Cum arata topul celor mai mari transportatori dupa cifra de afaceri aflati. continuă pe Wall-Street Ro

Acrobatii pe cerul Capitalei. Peste 40.000 de spectatori, la cel mai mare miting aviatic din Romania. Urmariti LIVE Bucharest International Air Show

A inceput cea de-a VII-a editie a Bucharest International Air Show, cel mai impresionat miting aviatic din Romania. Cei mai buni piloti din lume vor face un spectacol desavarsit pe cerul Capitalei. Editia de anul.

Acrobatii spectaculoase pe cerul Capitalei, la cel mai mare miting aviatic din Romania. Urmariti LIVE BIAS

Cei mai buni piloti ai lumi evolueaza la Bucuresti la Bucharest International Air Show, cel mai impresionat miting aviatic din Romania. Privire spectatorilor au fost incantate de evolutia celebrulului Jurgis.

Catalin Striblea: Gabriel Oprea a devenit cel mai puternic om din Romania

Jurnalistul Catalin Striblea este de parere ca numirea in juctia de premier interimar il face pe Gabriel Oprea cel mai puternic om din Romania. Realizatorul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV.

Investitorii continua sa fie atrasi de industria auto din Romania. Care este costul muncii

Nivelul de salarizare din industria auto din Romania, cel mai redus la nivelul statelor producatoare de automobile, reprezinta in continuare un avantaj pentru investitorii straini pe piata locala, a declarat marti Constantin Stroe, presedintele Asociatiei Constructorilor de Automobile din Romania.

Amadeus, concert de exceptie la cel mai mare show aviatic din Romania!

Frumoasele si talentatele artiste din trupa Amadeus au sustinut in weekend un concert de exceptie in cadrul celui mai mare show aviatic din Romania, BIAS 2015! .

FADERE: In locul padurilor din Romania, Austria vrea sa taie alocatiile copiilor romani

Federatia asociatiilor de romani din Europa FADERE) considera nejustificate si nefondate luarile de pozitie ale ministrului federal al Afacerilor Externe al Austriei pe tema alocatiilor destinate lucratorilor intracomunitari, cu referire expresa la Romania, se mentioneaza intr-un comunicat al Federatiei, intitulat In locul padurilor din Romania, Austria vrea sa taie alocatiile copiilor romani.

Geoana, despre scandalul pe alocatia copiilor romanilor care lucreaza in Austria: De ce sa nu cerem firmelor austriece din Romania sa plateasca taxe si sa ofere salarii in Romania la fel ca in tara lor?

Mircea Geoana afirma ca firmele austrice din Romania ar trebui sa plateasca taxe si sa ofere salarii ca in Austria. Declaratiile presedintelui Partidului Social Romanesc vin ca urmare a a declaratiilor.

Stroe: Costul redus al muncii in industria auto din Romania este inca atractiv pentru investitori

Nivelul de salarizare din industria auto din Romania, cel mai redus la nivelul statelor producatoare de automobile, reprezinta in continuare un avantaj pentru investitorii straini pe piata locala, a declarat marti Constantin Stroe, presedintele.

Situatia din Romania ar putea fi discutata joi in Comisia LIBE a Parlamentului European

Situatia din Romania ar putea fi discutata, joi, in Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) a Parlamentului European, in urma unei cereri facuta in plenul din 8 iunie, potrivit proiectului de ordine de zi al comisiei.

Sindicatul Lucratorilor Postali din Romania va picheta sediul Ministerului Finantelor

Sindicatul Lucratorilor Postali din Romania va organiza un pichet astazi, in fata sediului Ministerului Finantelor, pentru ca nu a fost aprobat bugetul de venituri si cheltuieli al Companiei Nationale Posta.

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )