Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo. Meteorologii au facut anuntul: vremea o ia razna. Cand vin ninsorile! Ce se va intampla in noiembrie

Playtech Playtech,
Prognoza meteo. Meteorologii au facut anuntul: vremea o ia razna. Cand vin ninsorile! Ce se va intampla in noiembrie

Meteorologii au anuntat ca weekendul 26-27 octombrie a fost ultimul cu temperaturi blande. Specialistii estimeaza o racire accentuata si ploi in majoritatea regiunilor. Cand vin ninsorile si ce se va intampla in luna noiembrie? Cand vin ninsorile? Specialistii ANM au facut anuntul E prea tarziu pentru melodia Cineva sa ne aduca vara inapoi, caci azi, . continuă pe Playtech

Prognoza meteo ANM pentru sambata, 26 octombrie. Cum este vremea la inceput de weekend

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Iata cum va fi vremea pentru inceputul de weekend si care sunt maximele in toate regiunile tarii! Vom mai avea sau nu parte de vreme buna? Prognoza meteo ANM pentru sambata, 26 octombrie Meteorologii aduc vesti bune pentru weekendul acesta! Temperaturile vor fi .

Prognoza meteo ANM pentru duminica, 27 octombrie. Ce vreme avem la final de weekend?

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Iata cum va fi vremea in toata tara! De asemenea, poti vedea aici care sunt temperaturile maxime si minime pentru finalul de weekend! Prognoza meteo ANM pentru duminica, 27 octombrie Ultimul sfarsit calduros al toamne! Vremea incepe usor sa se raceasca, iar ora .

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 25 octombrie: cod galben de vreme severa

Specialistii de la ANM au emis prognoza pentru ziua de vineri, 25 octombrie. Meteorologii au anuntat cod galben de vreme severa. Cu pasi marunti, vine iarna. Prognoza meteo ANM, vineri, 25 octombrie Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au anuntat cod galben de vreme severa, valabil de la 08:00 pana la 10:00. Se .

Se strica vremea in aproape toata tara! Prognoza meteo pana sambata

Prognoza meteo pentru joi, 24 octombrie 2019. in estul Munteniei, Dobrogea si in zonele joase din Moldova, in cea mai mare parte a intervalului va fi ceata sau nebulozitate stratiforma si izolat.

Prognoza meteo ANM pentru joi, 24 octombrie: nori josi si ceata

Specialistii de la ANM au emis prognoza pentru ziua de joi, 24 octombrie. Meteorologii au anuntat ca diminetile vor incepe tot pe fundal de nori josi si ceata, dar vreme frumoasa pe parcursul zilei. Prognoza meteo ANM, joi, 24 octombrie Expertii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au anuntat ca ziua de joi, 24 .

Prognoza meteo. Iarna 2019-2020, cea mai grea din ultimii ani. Un vortex polar loveste Romania

Specialistii de la Accuweather au anuntat ca iarna 2019-2020 va fi cea mai grea din ultimii ani, caci un vortex polar se va abate asupra Europei, urmand sa ajunga si in Romania in perioada urmatoare. Prognoza meteo iarna 2019-2020 Meteorologii au anuntat ca, incet, incet, vine si iarna, dar la pachet cu un vortex polar.

RADET a facut anuntul: cand va da drumul la caldura in apartamente. De duminica incep probele pentru furnizarea agentului termic

RADET a anuntat cand va incepe furnizarea de caldura in apartamentele locuitorilor din Capitala. De asemenea, de duminica, pe 27 octombrie 2019, vor fi facute si anumite probe pentru furnizarea agentului termic. Anuntul care ii va bucura in mod clar pe cei care sunt racordati la sistemul de incalzire a venit cu putin timp in .

Smiley a facut anuntul, la miezul noptii. Fanii au fost uluiti sa afle asta tocmai de la el

Smiley le-a pus o intrebare deosebita fanilor lui. Un visator din fire, i-a pus la grea incercare pe cei care-l iubesc deja de ani buni. Iata ce i-a intrebat artistul si care a fost reactia prietenilor lui de pe retelele de socializare! Smiley, postare deosebita in mediul online, la miezul noptii Asa-i viata de atist! .

Prognoza meteo: Se strica vremea. Romania, lovita de ploi abundente si frig patrunzator. Ce se anunta in noiembrie

Ultimul weekend de toamna cu temperaturi de vara aduce maxime de 28 de grade in sud-vestul tarii. De saptamana viitoare, meteorologii estimeaza o racire accentuata si ploi in majoritatea reginilor. Nici luna noiembrie nu se anunta mai prietenoasa. Conform prognozei lunare publicate de catre Administratia Nationala de Meteorologie ANM) vin precipitatii abundente si frig patrunzator.

ALERTA METEO: Uluitor! Ce se intampla cu vremea in Romania: Vezi care sunt judetele vizate

Miercuri vine cu o vreme frumoasa in majoritatea tarii. LACRIMI AMARE iN TEATRUL ROMANESC! BIETUL FLORIN PIERSIC! FIUL SAU A FACUT ANUNTUL SOCANT Cerul va fi senin ziua si va fi deosebit de cald in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )