Libnet.ro
UNICEF

12:45

Prognoza meteo pentru intevalul 3-16 decembrie. Vezi cum va fi vremea si cand va ninge in fiecare regiune a tarii

B1 B1,
Prognoza meteo pentru intevalul 3-16 decembrie. Vezi cum va fi vremea si cand va ninge in fiecare regiune a tarii

Meteorologii au realizat o estimare a valorilor termice si a precipitatiilor pentru intervalul 3-16 decembrie, in fiecare regiune in parte. Astfel, pentru zona BANATULUI, pana in data de 7 decembrie, temperatura. continuă pe B1

Prognoza meteo pentru intervalul 3-16 decembrie. Vezi cum va fi vremea si cand va ninge in fiecare regiune a tarii

Meteorologii au realizat o estimare a valorilor termice si a precipitatiilor pentru intervalul 3-16 decembrie, in fiecare regiune in parte. Astfel, pentru zona BANATULUI, pana in data de 7 decembrie, temperatura.

Temperaturile raman ridicate pentru aceasta perioada: Vezi prognoza meteo pentru weekend

Weekendul vine cu valori termice ridicate, indeosebi in sudul si sud-estul teritoriului, mai mari decat temperaturile normale pentru aceasta perioada a anului. Cerul va prezenta innorari temporare si va ploua.

PROGNOZA METEO pentru urmatoarele doua saptamani

Meteorologii eu emis prognoza pe doua saptamani. in urmatoarele 14 zile, vor cadea ninsori in mai multe zone ale tarii. Va ninge in vestul, centrul si nordul tarii. La munte se va depun eun strat de.

COD GALBEN de VANT in 10 judete si Bucuresti. Vezi PROGNOZA METEO pe trei zile.

ANM a emis avertizari nowcasting pentru mai multe zone din tara. In Bucuresti, vor fi intensificari ale vantului ce vor atinge si depasi la rafala, viteze de 55 km/h si izolat 70 km/h, potrivit Realitatea. net. 14:10 si 16:10In zona : Delta Dunarii si litoralul M. NegreSe vor semnala : intensificari ale vantului ce vor atinge si depasi la rafala 55 km/h si izolat 75 km/h. 13:20 si 16:20In zona: sudul si estul Munteniei - judetele Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Buzau si Ilfov, .

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea in week-end. ...

Valorile termice vor fi mai ridicate sambata decat cele normale pentru aceasta perioada a anului, indeosebi in sudul si sud-estul teritoriului, desi valorile termice vor fi in scadere fata de ziua precedenta in cea mai mare parte a tarii. Cerul va prezenta innorari temporare si va ploua slab, ziua local in zona de munte, Transilvania, Maramures, Dobrogea si nordul Moldovei si cu totul izolat in rest, iar noaptea pe arii restranse indeosebi in regiunile vestice si estice, potrivit Administratiei .

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )