Libnet.ro
UNICEF

12:15

Program TV in weekend. Cele mai interesante filme pentru copii

Adevărul Adevărul,
Program TV in weekend. Cele mai interesante filme pentru copii

Cei mici au in acest sfarsit de saptamana in program TV weekend cateva pelicule interesante. Iata cateva recomandari de filme pentru copii:. continuă pe Adevărul

Program TV azi. Cele mai interesante documentare cu animale salbatice

Cei care vor sa vada documentare cu animale salbatice in seara aceasta au in program TV cateva productii interesante. Iata cateva recomandari:.

Huawei P9: Primele pareri despre smartphone-ul cu cele mai interesante camere [FOTO]

Huawei P9 a fost lansat oficial, iar smartphone-ul chinezesc cu doua camere este printre cele mai interesante pe care le-am vazut anul acesta. Fotografiatul cu smartphone-ul a devenit chiar subiect de competitie internationala, asa ca nu ar trebuie sa ne mire ca producatorii de telefoane mobile mizeaza din ce in ce mai mult pe ochii [].

Cele mai bune filme cu Mircea Albulescu VIDEO

Cele mai bune filme cu Mircea Albulescu. S-a stins un actor important: Mircea Albulescu, la varsta de 81 de ani. Ca si in cazul altora, Albulescu va ramane in memoria cinefila pentru rolurile principale in filmele importante ale regizorilor importanti: in cazul sau, Cursa 1975), al lui Mircea Daneliuc, inghititorul de sabii 1981), al lui Alexa Visarion, si La capatul liniei 1984), al lui Dinu Tanase.

Cele mai bune filme de actiune din programul TV de azi

In seara aceasta vor fi cateva filme de actiune care merita urmarite pe micul ecran. Iata cateva recomandari din program TV azi:.

Infografic: Unde sunt cele mai mari amenzi pentru vorbitul la telefon in trafic

Romania este tara europeana care inregistreaza cea mai mare rata a deceselor in urma accidentelor rutiere, potrivit unei statistici a Comisiei Europene CE). Oficialii europeni subliniaza ca neatentia la volan este una dintre principalele cauze ale.

FOTO. Cele mai interesante roluri ale lui Mircea Albulescu, pe scena Teatrului National Bucuresti

Mircea Albulescu a fost actor al Teatrului National Ion Luca Caragiale din Bucuresti din 1975 pana in prezent. Ultima rol jucat pe aceasta scena, la data de 2 aprilie 2016, a fost Boian, in piesa Molto, gran impressione de Romulus Vulpescu, regia Dan Tudor.

Cele mai bune trucuri pentru a reveni dupa divort. Cat timp dureaza tristetea si cum poate fi depasita mai repede

Recuperarea dupa un divort nu este usoara, iar manifestarile de tristete, auto-desconsiderare sau furie difera ca intensitate de la o persoana la alta. Un specialist ne explica pasii care trebuie urmati pentru a depasi mai usor un asemenea moment.

Cele mai bune trucuri pentru a ne reveni dupa divort. Cat timp dureaza tristetea si cum poate fi depasita mai repede

Recuperarea dupa un divort nu este usoara, iar manifestarile de tristete, autodesconsiderare sau furie difera ca intensitate de la o persoana la alta. Un specialist ne explica pasii care trebuie urmati pentru a depasi mai usor un asemenea moment.

Cele mai potrivite ore pentru sex. Cand va recomanda expertii sa faceti dragoste daca doriti sa concepeti un copil

Mitul ca seara este cel mai potrivit moment al zilei pentru a face sex a fost demontat in ultimii ani prin studii facute semnate de sexologi din Europa si Statele Unite ale Americii. Expertii spun ca ora potrivita depinde de varsta.

Cele mai rele vorbe pe care le poti spune unei familii fara copii

Nu se stie din ce cauze, persoanele fara copii sunt stigmatizate, in special femeile. Iata cele mai rele vorbe pe cre le poti spune unei familii fara copii. Ce decizie proasta? Cine hotaraste ce este.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )