Libnet.ro
UNICEF

10:15

Programul In Culise 19-25 Octombrie: LANSAREA STAGIUNII.

România Liberă România Liberă,
Programul In Culise 19-25 Octombrie: LANSAREA STAGIUNII.

Bilet intreg: 25 lei, Bilet achitat in avans: 17,5 lei Elevi si studenti: 10 lei, Studenti la film/teatru: intrare libera Scrisori catre Rita - The Show: 40 lei VINERI, 12 Septembrie ORA 20:00 SPECTATORUL CONDAMNAT LA MOARTE De Matei Visniec Cu: Alexandru Minculescu, Stefan Nistor, Florin Fratila, Paul Alexandru, Maria Popovici, Laura Marin, Ioana Chelmus. Regia: Cristian Bajora Durata: 1h30 ORA 21:30 KARAOKE PARTY Tananananana nanan nanana! We are the CHAMPIONS, my frieeends! . continuă pe România Liberă

Programul Les Films de Cannes a Bucarest editia a treia, 19-25 octobrie 2012

Mai sunt doar cateva zile pana la deschiderea Les Films de Cannes a Bucarest, unul dintre cele mai asteptate evenimente ale toamnei. Pe langa intalnirile cu regizorii Matteo Garrone si Elia Suleiman si premierele unor filme mult-asteptate din selectia oficiala a Cannes-ului, festivalul aduce in atentia publicului o selectie de scurtmetraje de Palme d'Or si un nume despre care cinefilii vor auzi probabil peste cativa ani: L. Rezan Yesilbas. Intra in articol pentru a vedea programul Les Films de Cannes a Bucarest editia a treia.

Barack Obama va vota la Chicago pe 25 octombrie, cu 12 zile inaintea alegerilor prezidentiale

Presedintele american in exercitiu Barack Obama va vota cu 12 zile inaintea alegerilor prezidentiale in fostul sau fief din Chicago, asa cum permite legea statului Illinois, dupa cum a anuntat acesta luni pe contul sau de Twitter, anunta AFP. Voi vota in avans . ) pe 25 octombrie. Daca statul vostru organizeaza un scrutin anticipat, faceti ca mine, a scris Obama pe contul sau oficial @BarackObama, semnand cu initialele, ceea ce inseamna ca el insusi a scris mesajul.

Presedintele american Barack Obama va vota, alaturi de sotia sa, pe 25 octombrie

Barack Obama si prima doamna a Americii, Michelle Obama, au anuntat luni ca vor vota inaintea zilei alegerilor, alegand sa faca acest lucru pe 25 octombrie, la Chicago. Gestul celor doi va veni pentru a i.

Barack Obama va vota la Chicago la 25 octombrie, in cadrul alegerilor prezidentiale.

Presedintele american in exercitiu Barack Obama va vota cu 12 zile inaintea alegerilor prezidentiale in fostul sau fief din Chicago, asa cum permite legea statului Illinois nord), a anuntat acesta luni pe contul sau de Twitter, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Voi vota in avans . ) la 25 octombrie. Daca statul vostru organizeaza un scrutin anticipat, faceti ca mine, scrie Obama pe contul sau oficial @BarackObama, semnand cu initialele sale, ceea ce inseamna ca el insusi a redactat .

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )