Libnet.ro
UNICEF

00:07

Programul echipei CFR Cluj in grupele Europa League

Online Sport Online Sport,
Programul echipei CFR Cluj in grupele Europa League

CFR Cluj a nimerit intr-una dintre cele mai grele grupe din actuala editie a Europa League. continuă pe Online Sport

Grupa de cosmar pentru CFR Cluj in Europa League

Echipele Lazio Roma Italia), Celtic Glasgow Scotia) si Rennes Franta) vor fi adversarele lui CFR Cluj in Grupa E a Europa League la fotbal, a decis tragerea la sorti organizata vineri la Monaco. CFR a.

CFR Cluj, cel mai slab coeficient dintre echipele ajunse in grupele Europa League

Romania va avea cel putin o echipa in grupele Europa League, pe CFR Cluj, formatie eliminata in playoff-ul Champions League.

Miracolul nu s-a produs! CFR Cluj trimisa de Slavia Praga in grupele Europa League

Pentru CFR Cluj aventura in Champions League s-a incheiat, miercuri seara, la portile grupelor. Parcursul european al campioanei Romaniei va continua insa in grupele Europa League.

LIVE Vitoria Guimaraes - FCSB pentru un loc in grupele Europa League

Urmariti live text in aceasta pagina returul dintre Vitoria Guimaraes si FCSB din playoff-ul Europa League. In tur a fost 0-0.

Dan Petrescu, dupa eliminarea din Champions League: Obiectivul nostru este calificarea in primavara europeana in Europa League

Dan Petrescu a fost trist la finalul partidei retur din play-off-ul Champions League, scor 0-1 cu Slavia Praga, dar a precizat ca este fericit ca nu a iesit din Europa. CFR Cluj va juca in grupele Europa League, acolo unde tinteste primavara europeana.

Cine transmite la TV meciul Guimaraes FCSB, din play-off-ul Europa League

FCSB ataca grupele Europa League, joi, 29 august 2019, pe terenul celor de Vitoria Guimaraes, dupa ce in meciul tur scorul a fost egal, 0-0. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Pro TV, de la ora 22:00, dar poate fi urmarita si online in fomat live video si text. Pro TV transmite .

CFR Cluj si-a aflat adversarele din Europa League. Cum arata grupele dupa tragerea la sorti

CFR Cluj si-a aflat adversarele din Europa League, in urma tragerii la sorti a grupelor, care a avut loc la Nyon. Ardelenii au picat in grupa E, alaturi de Lazio, Celtic si Rennes. Primul meci din faza grupelor se va juca pe 19 septembrie. Europa League, grupa E: CFR Cluj, Lazio, Celtic si Rennes CFR .

Antrenorul lui Celtic se gandeste la revansa cu CFR Cluj mai mult decat la meciurile cu Lazio si Rennes Programul intalnirilor

Antrenorul echipei Celtic Glasgow, Neil Lennon, este incantat de tragerea la sorti a grupelor Europa League si se gandeste mai mult la revansa cu CFR Cluj, decat la partidele cu celelalte formatii din grupa, Lazio si Rennes.

Vis spulberat! CFR Cluj a ratat calificarea in grupele Champions League

CFR Cluj a ratat calificarea in grupele Ligii Campionilor, dupa ce a fost invinsa de Slavia Praga cu.

Cati bani pot incasa echipele romanesti din grupele Europa si Champions League? Care sunt sansele lor?

Dupa ce Viitorul lui Hagi si Universitatea Craiova au fost eliminate din lupta pentru Europa League, sansele romanilor de a vedea meciuri tari in grupele competitiilor europene sunt puse pe umerii FCSB si a CFR-ului.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )