Libnet.ro
UNICEF

00:07

Programul Prima Masina a inceput cu mare intarziere si cu entuziasm redus

Hotnews Hotnews,
 Programul Prima Masina a inceput cu mare intarziere si cu entuziasm redus

S-au acordat in aceasta saptamana primele credite din programul Prima Masina care a fost anuntat in toamna trecuta si ar fi trebuit sa inceapa la 1 noiembrie 2014. Programul a demarat sase luni mai tarziu cu norme schimbate si cu destul de putin interes din partea bancilor, doar o treime dintre ele inscriindu-se. Desi avansul este mic, de 5% din valoarea masinii, alte prevederi fac ca programul sa nu fie atractiv pentru tineri, mai ales ca trebuie platit CASCO in toti cei cinci ani, iar RCA-ul s-a scumpit mult. continuă pe Hotnews

Alpha Bank acorda primul credit in programul Prima Masina

Alpha Bank Romania a acordat primul credit din cadrul programului Prima Masina, unui client al sucursalei sale din Pitesti, informeaza un comunicat al bancii remis redactiei.

Alpha Bank a spart gheata la Prima Masina: cum arata conditiile si costurile acestui imprumut

Alpha Bank anunta acordarea primului credit in programul Prima Masina catre un client al sucursalei din Pitesti. Care sunt conditiile si dobanzile practicate de Alpha Bank pentru acest tip de credit?.

GALERIE FOTO: Cum arata prima masina care a condus singura peste 5.000 de kilometri

Delphi Automatica este prima masina autonoma construita care a reusit sa parcurga distanta de la Vest la Est, de la San Francisco la New York. Practic masina a urmarit la modul real traseul virtual din jocul NFS Run, unde personajul principal pe parcursul a noua zile strabate America de la Vest la Est, informeaza www. delphi. com.

Alpha Bank a acordat primul credit Prima Masina

Alpha Bank Romania a acordat primul credit din cadrul programului guvernamental Prima Masina, prin care romanii pot achizitiona un autoturism nou, in valoare de maximum 62. 000 de lei, prin imprumut in lei, garantat de stat in proportie de 50% si cu avans minim de 5%, pe o perioada de cel mult cinci ani.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )