Libnet.ro
UNICEF

01:05

Programul ultimelor doua etape din Liga 1 in 2016

Online Sport Online Sport,
Programul ultimelor doua etape din Liga 1 in 2016

Liga Profesionista de Fotbal a dat publicitatii, luni, programul meciurilor ultimelor doua etape programate in Liga 1, in 2016. continuă pe Online Sport

SOCAR a inaugurat cea de-a doua benzinarie din Ilfov si a ajuns la 35 de statii

Compania azera de petrol SOCAR, care detine in Romania o retea de 35 de benzinarii, a deschis luna aceasta cea de-a doua benzinarie din judetul Ilfov, in Tunari.

Gabriel Popescu, consilierul ministrului Sanatatii: Romania este a doua tara din Europa la consumul de antibiotice

Romania este a doua tara din Europa in ceea ce priveste consumul de antibiotice, zilnic aproximativ 600. 000 de romani urmand un astfel de tratament, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, Gabriel Popescu, consilierul ministrului Sanatatii, citat de Agerpres.

Campionatul se incheie cu un meci trist: Liga Profesionista de Fotbal a anuntat programul ultimelor etape din 2016

Interesul pentru Liga I a scazut drastic, deoarece echipele de traditie au disparut, fiind inlocuite de formatii care nu trezesc emotii in randul suporterilor.

Surpriza in etapa a 16-a din Liga 1: Liderul Steaua Bucuresti pierde la Concordia Chiajna

Concordia Chiajna a provocat supriza etapei in Liga. Ilfovenii, situati pe locul 11 si cu doar 7 goluri marcate pana la acest meci, au reusit sa invinga neasteptat liderul Steaua. Unicul gol.

Sanatatea, Dezvoltarea si Agricultura primesc cei mai multi bani la a doua rectificare din 2016

Sanatatea primeste cei mai multi bani la cea de-a doua rectificare bugetara din acest an, credite de angajament de 2,21 miliarde de lei urmand sa fie alocate Casei Nationale de Asigurari de Sanatate in vederea incheierii unor noi contracte pentru aria terapeutica hepatita cronica, potrivit Ministerului Finantelor.

Razbunare PORNOGRAFICA intre doua prietene din cauza unei haine

S-a certat cu cea mai buna prietena din cauza unei haine iar ca drept razbunare, i-a trimis iubitului acesteia imagini cu ele doua in timp ce faceau sex in grup. Desi Abigail Stringfellow.

Analiza sectorului IMM. A fost lansata Carta Alba a IMM-urilor din Romania - editia 2016 - Regiunea Sud Muntenia

Mircuri, 16 noiembrie, la Centrul de Afaceri Multifunctional Lumina Verde, aflat in incinta Parcului Industrial Ploiesti, Federatia Regionala a intreprinderilor Private Mici si Mijlocii Sud Muntenia in parteneriat cu CECCAR Filiala Prahova, a organizat Lansarea Cartei Albe a IMM-urilor din Romania - editia 2016 - Regiunea Sud Muntenia.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )