Libnet.ro
UNICEF

08:45

Programul zilei la US Open. Patru jucatoare din Romania intra in competitie

Online Sport Online Sport,
Programul zilei la US Open. Patru jucatoare din Romania intra in competitie

Luni debuteaza la New York editia din acest an a US Open, ultimul turneu de Mare Slem al sezonului, iar in program figureaza si patru dintre cele sase jucatoare din Romania prezente pe tabloul principal. continuă pe Online Sport

Sase, incepe US Open! Patru romance joaca azi in ultimul turneu de Grand Slam al anului

Ultimul turneu de Grand Slam al anului are pe tabloul principal sase jucatoare din Romania, iar azi avem parte de un duel tricolor intre Sorana Cirstea si Ana Bogdan.

26 august in istorie: in 1916, Romania intra in Primul Razboi Mondial, iar in 1989 limba romana devine oficiala in Republica Moldova

La 26 august 1916, Romania intra in Primul Razboi Mondial. in 1928 se semneaza Pactul Kellog-Briand, iar in 1989 limba romana devine oficiala in Republica Moldova. in 1955, apare prima editie a Guinness Book of Records .

Rabinul sef al comunitatii evreiesti din Romania: Nu as vrea sa fiu in pantofii politicianului care va lua aceste decizii. Pericolul ca etosul Europei sa se schimbe este foarte mare

Rafael Shaffer, rabinul sef al comunitatilor evreiesti din Romania, a declarat, duminica, la Alba Iulia, ca daca toti musulmanii despre care se tot vorbeste vor veni in Europa, pericolul ca.

Colaborare importanta pentru unul dintre cele mai iubite cluburi de fotbal din Romania. Alexandrion a oficializat parteneriatul cu divizionara secunda, ASU Poli Timisoara (VIDEO)

Colaborare importanta pentru unul dintre cele mai iubite cluburi de fotbal din Romania. Grupul Alexandrion a devenit sponsor oficial al echipei de fotbal a suporterilor timisoreni, ASU Poli Timisoara. Sub.

O femeie, lider al lumii interlope din Romania: Vaduva temutului Dorel Hanea este regina si la Madrid

Interlopii din Romania au pentru prima data un conducator de sex feminine. Vaduva temutului Dorel Hanea s-a facut remarcata la Madrid, iar de curand s-a intord in tara pentru a face.

US Open: Programul sportivelor din Romania - Niculescu, Begu, Bogdan si Cirstea vor evolua luni

US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, va debuta luni si se va desfasura in perioada 29 august - 11 septembrie. Jucatoarele Monica Niculescu, Irina Begu, Ana Bogdan si Sorana Cirstea vor evolua luni in primul tur al competitiei americane.

De vorba cu femeile musulmane din Romania: Nu sotii ne impun aceste haine. Ar fi si culmea, el sa fie in chiloti, iar eu in rochie si hijab. Mi-am pierdut si jobul pentru religie. Le era teama ca vin cu bomba (FOTO)

Hotararea de a interzice burkini, costumul de baie musulman, pe mai multe plaje din Europa starneste controverse. Unii sustin ca religia islamica trebuie respectata, altii atrag atentia ca musulmanii.

Cea mai frumoasa fetita din Romania va participa la Little Miss World (FOTO)

Un concurs mai frumosca Miss World este, cu siguranta, Little Miss World. Cele mai dragalase fetite din lume se intalnesc la Salonic, in Grecia, pentru a-si etala cele mai frumoase.

Ministrul Sanatatii explica de ce dispar medicamentele ieftine din Romania

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, sustine intr-un interviu pentru News. ro ca medicamentele ieftine dispar de pe piata romaneasca din cauza cifrei mici de afaceri pentru distribuitori. Totodata,.

Protest in fata unei banci din Romania, dupa ce oamenii s-au trezit peste noapte fara bani in conturi

Zeci de oameni au luat cu asalt filiala din orasul Zlatna a CEC Bank, dupa ce doua angajate au sustras sume mari de bani din conturile unor clienti. Oamenii au dorit sa isi verifice banii, iar unii au vrut s?.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )