Libnet.ro
UNICEF

07:45

Programul zilei la Soci: Patru romani concureaza azi, printre care si Tofalvi.

România Liberă România Liberă,
Programul zilei la Soci: Patru romani concureaza azi, printre care si Tofalvi.

Jocurile Olimpice de la Soci continua azi cu zece discipline, care figureaza pe tabloul zilei de la Soci. Azi vor concura patru romani, printre care si Eva Tofalvi, la biatlon. Programul zilei pentru sportivii romani: Biatlon - urmarire 10 km feminin, ora 17:00. Eva Tofalvi a s-a calificat in aceasta proba de pe pozitia 23, loc ocupat in proba de sprint 7,5 km. Astfel Tofalvi va porni cu o intarziere de 55 secunde fata de locul 1, slovaca Anastasyia Kuzmina, campioana olimpica in proba de . continuă pe România Liberă

JO Soci 2014: Programul zilei de duminica

Duminica se vor decerna nu mai putin de opt titluri olimpice la Soci, informeaza Mediafax. Intra in material pentru a vedea programul complet al intrecerilor din data de 9 februarie 2014.

JO 2014: Programul zilei de marti

Marti n. r. 11 februarie) vor fi decernate opt titluri olimpice in cadrul JO de la Soci. Intra in material pentru a vedea programul complet al zilei.

Rezultate Soci: Schiorii romani au ratat calificarea in sferturile de finala la schi fond, ...

Romania nu va avea niciun reprezentant in sferturile de finala ale probei de sprint liber de la schi fond, din cadrul Jocurilor Olimpice de la Soci. Atat Timea Sara, la feminin, cat si schiorii Paul Pepene si Florin Pripici, la masculin au incheiat cursele de calificare sub primii 30 clasati, care vor ajunge in sferturi. Timea Sara a reusit o pozitionare mai buna in calificarile probei de sprint individual, respectiv locul 49 din 67, decat in proba de schiatlon 7,5 + 7,5 km, unde a terminat pe .

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )