Libnet.ro
UNICEF

07:45

Proiect grandios anuntat de Administratia Trump. Investitie de 1.000 de miliarde de doari

B1 B1,
Proiect grandios anuntat de Administratia Trump. Investitie de 1.000 de miliarde de doari

Administratia Trump pregateste un program in valoare de 1. 000 de miliarde de dolari in domeniul infrastructurii, informeaza CNBC siReuters. Mai precis, bugetul colosal va fi directionat catre proiecte din. continuă pe B1

Administratia Trump pregateste un program de investitii de 1.000 de miliarde de dolari pentru infrastructura

Administratia Trump pregatete un program in valoare de 1. 000 de miliarde de dolari in domeniul infrastructurii, concentrat pe proiecte din sectorul transporturilor, in cadrul masurilor de revigorare a celei mai mari economii din lume, a declarat marti o sursa apropiata situatiei.

Administratia Trump pregateste un program de investitii de 1.000 de miliarde de dolari pentru infrastructura

Administratia Trump pregatete un program in valoare de 1. 000 de miliarde de dolari in domeniul infrastructurii, concentrat pe proiecte din sectorul transporturilor, in cadrul masurilor de revigorare a celei mai mari economii din lume, a declarat marti o sursa apropiata situatiei, transmite Reuters.

Administratia Trump pregateste un program de investitii de 1.000 de miliarde de dolari pentru infrastructura

Administratia Trump pregateste un program in valoare de 1. 000 de miliarde de dolari in domeniul infrastructurii, concentrat pe proiecte din sectorul transporturilor, in cadrul masurilor de revigorare a celei mai mari economii din lume, a declarat marti o sursa apropiata situatiei, transmite Reuters, citat de news. ro. Versiunea preliminara a planului Departamentului Transporturilor aloca majoritatea fondurilor unor proiecte cum ar fi drumuri si poduri, dar un sfert din bani vor fi pentru infrastructura 5G si internet broadband in mediul rural, au declarat doua surse. Casa Alba, care a mai facut astfel de propuneri in ultimii ani, intentioneaza sa prezinte programul in luna iulie, a spus una dintre surse.

Presedintele SUA confirma ca vrea sa reduca numarul de militari americani din Germania la 25.000. Ce ii reproseaza administratia Trump guvernului Merkel

Presedintele Donald Trump a anuntat, luni, ca va reduce numarul de militari americani dislocati in Germania la 25. 000, intr-un gest care vine sa sanctioneze aliatul Americii pentru ca a esuat in a atinge.

SUA: Administratia Trump incearca sa impiedice aparitia unei carti semnate de fostul consilier Bolton

Guvernul american a angajat marti o actiune in justitie pentru a incerca sa blocheze publicarea unei carti a fostului consilier pe probleme de securitate nationala de la Casa Alba John Bolton, care ar urma sa infatiseze o imagine foarte critica a presedintiei lui Donald Trump, noteaza AFP, citata de Agerpres. Plangerea, depusa la un tribunal federal, motiveaza ca John Bolton nu a obtinut aprobarea administratiei si ca lucrarea lui incalca evident acordurile pe care le-a semnat ca o conditie a angajarii sale si accesului la informatii strict clasificate. Aparitia cartii, cu titlul The Room Where It Happened, A White House Memoir, este prevazuta la 23 iunie.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,275 seconds )