Libnet.ro
UNICEF

23:00

Proiect de peste 85,6 milioane de euro: 783 de localitati din zonele rurale defavorizate din Romania vor fi conectate la Internet in 2015

Hotnews Hotnews,
 Proiect de peste 85,6 milioane de euro: 783 de localitati din zonele rurale defavorizate din Romania vor fi conectate la Internet in 2015

783 de localitati din zonele rurale defavorizate din Romania vor fi conectate la Internet pana la sfarsitul acestui an, in cadrul proiectului Ro-Net in valoare de peste 85,6 milioane de euro, a anuntat joi Ministerul pentru Societatea Informationala. Proiectul, finantat cu fonduri europene, va fi implementat, in urma licitatiei castigate anul trecut, de catre Telekom Communications si Telekom Mobile, avand ca tert sustinator pe Huawei Technologies, iar subcontractori pe Nextgen Communications, Avitech Co si Business Service Consult International. continuă pe Hotnews

Lichiditate de peste 3,62 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 16. 512,44 lei 3. 155,62 euro).

Venituri de peste 2,8 milioane de euro pentru Castelul Bran, in 2014

Peste 570. 000 de turisti au vizitat anul trecut Castelul Bran, in crestere cu circa 7 - 8% fata de anul anterior, 63% dintre acestia fiind straini aproximativ 360. 000 de persoane - n. red. ), ne-a declarat, ieri, Alexandru Priscu, PR and Marketing Manager al castelului. in 2013, Castelul Bran a primit vizita a 540. 000 de turisti.

Amenzi totale de 29 milioane euro pentru Mega Image, Metro, Real si Selgros

Consiliul Concurentei CC) a amendat retailerii Mega Image, Metro, Real si Selgros cu o suma totala de peste 127,32 milioane lei 29 milioane euro), acuzate de fixarea preturilor, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Continental a investit 6,5 milioane euro la Sibiu pentru extinderea Cercetarii si Dezvoltarii

Grupul german Continental a inaugurat o noua cladire pentru activitatile de Cercetare si Dezvoltare din Sibiu, in urma unei investitii de 6,5 milioane euro, a anuntat compania. Noul spatiu are o suprafata totala de 7. 000 metri patrati mp), care numara laboratoare intinse pe mai mult de 1. 000 mp si un spatiu de birouri pentru 400 de ingineri. Lucrarile au inceput in martie 2014 si au fost finalizate in luna octombrie din 2014, inaugurarea oficiala avand loc acum, in ianuarie. Impreuna cu noua constructie, amplasamentul Continental din Sibiu se intinde acum pe o suprafata de peste 12. 000 mp.

Deficitul contului curent al balantei de plati s-a redus cu 62,3%, la 302 milioane euro

Contul curent al balantei de plati a inregistrat in primele 11 luni ale anului trecut un deficit de 302 milioane euro, in scadere cu 62,3% fata de aceeasi perioada a anului 2013, dupa ce balanta serviciilor a consemnat un excedent mai mare cu 920 milioane euro, potrivit datelor BNR.

Ponta: Vila foarte mare din Snagov va fi vanduta, Basescu o poate doar cumpara cu 2,5 milioane euro

Vila 11 din Snagov a RA-APPS, de aproape 2. 200 metri patrati, va fi scoasa la vanzare, astfel ca Basescu nu o va mai putea avea ca resedinta decat daca va plati 2,5 milioane euro, suma de evaluare, a afirmat premierul Ponta, precizand insa ca acesta nu a raspuns la imobilele oferite de catre regie, potrivit surselor din presa.

Ponta, la Antena 3: Vila foarte mare din Snagov va fi vanduta, Basescu o poate doar cumpara cu 2,5 milioane euro

Vila 11 din Snagov a RA-APPS, de aproape 2. 200 metri patrati, va fi scoasa la vanzare, astfel ca Basescu nu o va mai putea avea ca resedinta decat daca va plati 2,5 milioane euro, suma de evaluare, a afirmat premierul Ponta, luni seara, la Sinteza zilei de pe Antena 3, precizand insa ca acesta nu a raspuns la imobilele oferite de catre regie.

Ponta: Vila 11 din Snagov o vom scoate la vanzare. Basescu o poate cumpara cu 2,5 milioane euro

Vila 11 din Snagov a RA-APPS, de aproape 2. 200 metri patrati, va fi scoasa la vanzare, astfel ca Traian Basescu nu o va mai putea avea ca resedinta decat daca va plati 2,5 milioane euro, suma de evaluare, a.

Octagon a investit 8,1 milioane euro in proiecte

Bilantul pe 2014 al companiei de constructii Octagon Contracting and Engineering cuprinde proiecte noi in valoare totala de 8,1 milioane euro in Bucuresti, Craiova, Slobozia, Arad si Deva), focus pe infrastructura si contractarea celei de a doua faze a proiectului de birouri Hermes Business Campus, arata un comunicat remis azi de companie.

Octagon a alocat 8,1 milioane euro pentru contractele de constructii

Bilantul pe 2014 al companiei de constructii Octagon Contracting and Engineering cuprinde lucrari de constructii in valoare de 8,1 milioane euro pentru: proiecte noi in Bucuresti, Craiova, Slobozia, Arad si Deva), focus pe infrastructura si contractarea celei de a doua faze a proiectului de birouri Hermes Business Campus, arata un comunicat remis azi de companie.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )