Libnet.ro
UNICEF

07:00

Continental a investit 6,5 milioane euro la Sibiu pentru extinderea Cercetarii si Dezvoltarii

Hotnews Hotnews,
 Continental a investit 6,5 milioane euro la Sibiu pentru extinderea Cercetarii si Dezvoltarii

Grupul german Continental a inaugurat o noua cladire pentru activitatile de Cercetare si Dezvoltare din Sibiu, in urma unei investitii de 6,5 milioane euro, a anuntat compania. Noul spatiu are o suprafata totala de 7. 000 metri patrati mp), care numara laboratoare intinse pe mai mult de 1. 000 mp si un spatiu de birouri pentru 400 de ingineri. Lucrarile au inceput in martie 2014 si au fost finalizate in luna octombrie din 2014, inaugurarea oficiala avand loc acum, in ianuarie. Impreuna cu noua constructie, amplasamentul Continental din Sibiu se intinde acum pe o suprafata de peste 12. 000 mp. continuă pe Hotnews

Octagon a investit 8,1 milioane euro in proiecte

Bilantul pe 2014 al companiei de constructii Octagon Contracting and Engineering cuprinde proiecte noi in valoare totala de 8,1 milioane euro in Bucuresti, Craiova, Slobozia, Arad si Deva), focus pe infrastructura si contractarea celei de a doua faze a proiectului de birouri Hermes Business Campus, arata un comunicat remis azi de companie.

Investitie GECAD de 1,5 milioane euro intr-un dezvoltator de aplicatii

GECAD Group a investit 1,5 milioane de euro in Gluru, o firma infiintata de fosti angajati Google, Amazon, Rackspace si Apple, care va dezvolta aplicatii construite pe o platforma ce invata modul individual de lucru al utilizatorului pe baza activitatilor zilnice.

Amenzi totale de 29 milioane euro pentru Mega Image, Metro, Real si Selgros

Consiliul Concurentei CC) a amendat retailerii Mega Image, Metro, Real si Selgros cu o suma totala de peste 127,32 milioane lei 29 milioane euro), acuzate de fixarea preturilor, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Octagon a alocat 8,1 milioane euro pentru contractele de constructii

Bilantul pe 2014 al companiei de constructii Octagon Contracting and Engineering cuprinde lucrari de constructii in valoare de 8,1 milioane euro pentru: proiecte noi in Bucuresti, Craiova, Slobozia, Arad si Deva), focus pe infrastructura si contractarea celei de a doua faze a proiectului de birouri Hermes Business Campus, arata un comunicat remis azi de companie.

Afacerile constructorului Octagon au scazut anul trecut cu o treime, la 13 milioane euro

Compania de constructii Octagon, detinuta de oameni de afaceri greci, a avut anul trecut o cifra de afaceri de 13 milioane euro, in scadere cu 34% fata de 2013, ca urmare a reducerii investitiilor din domeniu, dar pentru 2015 si-a propus cresterea.

Deficitul contului curent al balantei de plati s-a redus cu 62,3%, la 302 milioane euro

Contul curent al balantei de plati a inregistrat in primele 11 luni ale anului trecut un deficit de 302 milioane euro, in scadere cu 62,3% fata de aceeasi perioada a anului 2013, dupa ce balanta serviciilor a consemnat un excedent mai mare cu 920 milioane euro, potrivit datelor BNR.

Ponta: Vila foarte mare din Snagov va fi vanduta, Basescu o poate doar cumpara cu 2,5 milioane euro

Vila 11 din Snagov a RA-APPS, de aproape 2. 200 metri patrati, va fi scoasa la vanzare, astfel ca Basescu nu o va mai putea avea ca resedinta decat daca va plati 2,5 milioane euro, suma de evaluare, a afirmat premierul Ponta, precizand insa ca acesta nu a raspuns la imobilele oferite de catre regie, potrivit surselor din presa.

Ponta, la Antena 3: Vila foarte mare din Snagov va fi vanduta, Basescu o poate doar cumpara cu 2,5 milioane euro

Vila 11 din Snagov a RA-APPS, de aproape 2. 200 metri patrati, va fi scoasa la vanzare, astfel ca Basescu nu o va mai putea avea ca resedinta decat daca va plati 2,5 milioane euro, suma de evaluare, a afirmat premierul Ponta, luni seara, la Sinteza zilei de pe Antena 3, precizand insa ca acesta nu a raspuns la imobilele oferite de catre regie.

Ponta: Vila 11 din Snagov o vom scoate la vanzare. Basescu o poate cumpara cu 2,5 milioane euro

Vila 11 din Snagov a RA-APPS, de aproape 2. 200 metri patrati, va fi scoasa la vanzare, astfel ca Traian Basescu nu o va mai putea avea ca resedinta decat daca va plati 2,5 milioane euro, suma de evaluare, a.

Secretul financiar al autostrazii Comarnic - Brasov, facut public in sfarsit: Statul roman ar urma sa plateasca firmelor ce vor construi si intretine autostrada 325,2 milioane de euro pe an, adica 8,45 miliarde de euro in cei 26 de ani ai concesiunii

Documentul cu informatiile legate de proiectul de concesiune a autostrazii Comarnic-Brasov a fost facut public de catre Guvern si autoritatile de la Transport, dupa cum a promis marti premierul Ponta intr-o conferinta cand a dat termenuld e 15 februarie pentru a semna sau nu contractul de concesiune. Documentul expune in mare parte informatiile prezentate in urma cu un an cand a fost semnat memorandumul intre guvern si concesionarul Vinci-Aktor-Strabag precum lungimea de 53 de km, costul de 1,8 miliarde de euro pentru constructie si poiectare sau valoarea taxei de 7 lei pe autoturism. Ce apare nou este cuantumul sumei pe care statul roman ar urma sa o plateasca firmei concesionare: 325,2 milioane euro anual. In 26 de ani cat ar urma sa dureze concesiunea, statul roman ar urma sa plateasca in total 8,45 miliarde de euro pentru cei 53 de km de autostrada intre Comarnic si Brasov, adica 160 milioane de euro/km.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )