Libnet.ro
UNICEF

07:45

Proiectii de film in aer liber, pe Terasa acoperis a Ateneului National din Iasi

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Proiectii de film in aer liber, pe Terasa acoperis a Ateneului National din Iasi

Incepand de joi, 23 iulie 2020, Cinema Ateneu invita cinefilii la filme in aer liber, pe Terasa acoperis a Ateneului National din Iasi, un spatiu ideal pentru proiectii audio-vizuale, cu o capacitate de 50 de locuri. Serile de cinema incep cu filmul Urma, un rar film politist realizat la noi in tara, debutul in lungmetraj . continuă pe Ceaşca de Cultură

Muzica in aer liber in Parcul din fata Operei din Constanta

Pe 6 iunie, Teatrul National de Opera si Balet Oleg Danovski era prima institutie de spectacol din subordinea Ministerului Culturii care profita de aprobarea data de a organiza concerte in aer liber cu maximum 500 de persoane, inaugurand o stagiune in Parcul din fata teatrului.

Adio, terase in aer liber? Ministrul Economiei, decizie soc in cazul restrictiilor pentru clienti. Ce li se pregateste

Ministrul Economiei a vorbit marti despre varianta inchiderii teraselor in aer liber incepand cu o anumita ora. Aceasta posibilitate este luata in calcul, in contextul in care oamenii nu respecta masurile de preventie atunci cand se afla in aceste locatii. Cum va fi sanctionata nerespectarea regulilor de preventie Potrivit anuntului facut de Virgil Popescu, nerespectarea .

100 de ani de cantec la Ploiesti, spectacol in aer liber sustinut de Nico si artistii Teatrului Toma Caragiu

Artistii Teatrului Toma Caragiu din Ploiesti sustin sambata si duminica o serie de spectacole in aer liber, inspirate de spiritul autentic romanesc.

Teatrul Elisabeta va aduce spectacole in aer liber. Unde va puteti bucura de piesele mult iubite

Dupa luni in care nu am putut merge la spectacole, actorii Teatrului Elisabeta, unul dintre cele mai prestigioase din Bucuresti ne asteapa vara aceasta cu patru piese eveniment in aer liber.

Spectacole in aer liber la Constanta, in Parcul Arheologic

Mai multe spectacole in aer liber sunt anuntate pentru acest sfarsit de weekend in orasul Constanta. Turistii si constantenii sunt asteptati in limita locurilor disponibile, cu pastrarea distantarii fizice.

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )