Libnet.ro
UNICEF

01:05

Proiectul de aprobare a OUG 14, pe agenda sedintei de astazi a plenului Senatului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Proiectul de aprobare a OUG 14, pe agenda sedintei de astazi a plenului Senatului

Senatorii vor dezbate, astazi, in plen, proiectul de lege de aprobare a OUG 14/2017, prin care a fost abrogata ordonanta de modificare a Codului Penal si Codului de Procedura Penala care a generat protestele de strada din ultimele doua saptamani. continuă pe Ziarul Bursa

Proiectul de aprobare a OUG 14, care abroga controversata OUG 13, pe agenda sedintei de marti a plenului Senatului

Senatorii vor dezbate, marti, in plen, proiectul de lege de aprobare a OUG 14/2017, prin care a fost abrogata ordonanta de modificare a Codului Penal si Codului de Procedura Penala care a generat protestele de strada din ultimele doua saptamani, anunta News. ro. Intrata in procesul legislativ in procedura de urgenta, OUG 14 a primit, luni seara, raport favorabil din partea Comisiei juridice senatoriale.

Proiectul de aprobare a Ordonantei de Urgenta 14/2017, pe agenda sedintei de marti a plenului Senatului

Senatorii vor dezbate, marti, in plen, proiectul de lege de aprobare a OUG 14/2017, prin care a fost abrogata ordonanta de modificare a Codului Penal si Codului de Procedura Penala care a generat protestele de strada din ultimele doua saptamani. Intrata in procesul legislativ in procedura de urgenta, OUG 14 a primit, luni seara, raport favorabil din partea Comisiei juridice.

OUG 14, care abroga ordonanta de modificare a codurilor penale, aprobata in unanimitate de Senat

OUG 14, care abroga ordonanta de modificare a codurilor penale, a fost aprobata, marti, in unanimitate de Senat. Senatorii au dezbatut in plen proiectul de lege de aprobare a OUG 14/2017, prin care a fost abrogata ordonanta de modificare a Codului Penal si Codului de Procedura Penala care a generat protestele de strada din ultimele doua saptamani.

Proiectul de aprobare a OUG 14/2017 se dezbate, marti, in plenul Senatului

In plenul Senatului se va dezbate, marti, proiectul de lege de aprobare a OUG 14/2017, prin care a fost abrogata ordonanta de modificare a Codului Penal si Codului de Procedura Penala, act normativ care a generat situatia tensionata, din ultimele doua saptamani, din Romania.

Proiectul de aprobare a OUG 14 intra in ordinea de zi a Senatului. Seful Comisiei, Serban Nicolae, raspunde arogant protestatarilor: Vom avea grija sa nu fie adoptat raportul noaptea ca hotii

Comisia juridica a Senatului se va intruni, luni seara, pentru a vota raportul OUG 14/2017, votul in plenul Senatului urmand sa fie dat marti. Serban Nicolae a afirmat, ironic, ca spera sa nu fie probleme cu ora sau cu starea vremii la momentul adoptarii acestei legi, potrivit Mediafax.

Dragnea: Legea de aprobare a OUG 14 va fi votata cel mai tarziu martea viitoare; nu exista inca un pretext de enervare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti, la Parlament, ca legea de aprobare a OUG 14 va fi votata cel mai tarziu martea viitoare si in Camera Deputatilor care este for decizional, social-democratul sustinand ca ne invartim un jurul.

Serban Nicolae: Legea de aprobare a OUG 14, luata in discutie, luni, in Comisia juridica. Marti, proiectul de lege inclus, pe ordinea de zi a Senatului(VIDEO)

Serban Nicolae, liderul senatorilor PSD, a declarat ca in cursul zilei de luni Comisia juridica va dezbate legea de aprobare a ordonantei de urgenta nr. 14 si cel mai probabil, marti, proiectul de lege va.

Senatorii din Opozitie vor discutarea in plen a legii de respingere a OUG 13. Vlad Alexandrescu: Sa nu cream o fereastra intre discutia pe OUG 13 si OUG 14

Senatorul USR Vlad Alexandrescu a solicitat plenului Senatului suplimentarea ordinii de zi pentru discutarea legii de respingere a OUG 13/2017, in acelasi timp cu proiectul de lege pentru adoptarea OUG 14/2017, potrivit Agerpres.

Ziua 14 de proteste la Cluj: Vrem adoptarea de urgenta a OUG 14 de asa maniera incat sa anuleze toate efectele primei ordonante

Clujenii sunt asteptati si in seara aceasta, de la 19. 00, in Piata Unirii la un nou protest. Astazi OUG 14 se afla in dezbatere la Comisia juridica a Senatului, arata organizatorii.

USR sustine ca cea mai periculoasa solutie este adoptarea OUG 14 si apoi a legii de respingere a OUG 13

Uniunea Salvati Romania solicita respingerea de urgenta a OUG 13/2017, apreciind ca majoritatea PSD face tot ce ii sta in putinta sa tergiverseze respingerea de catre Parlament a OUG 13 si sa grabeasca adoptarea OUG 14, care are probleme de constitutionalitate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )