Libnet.ro
UNICEF

10:45

Proiectul de aprobare a OUG 14, care abroga controversata OUG 13, pe agenda sedintei de marti a plenului Senatului

Hotnews Hotnews,
 Proiectul de aprobare a OUG 14, care abroga controversata OUG 13, pe agenda sedintei de marti a plenului Senatului

Senatorii vor dezbate, marti, in plen, proiectul de lege de aprobare a OUG 14/2017, prin care a fost abrogata ordonanta de modificare a Codului Penal si Codului de Procedura Penala care a generat protestele de strada din ultimele doua saptamani, anunta News. ro. Intrata in procesul legislativ in procedura de urgenta, OUG 14 a primit, luni seara, raport favorabil din partea Comisiei juridice senatoriale. continuă pe Hotnews

OUG 14, care abroga OUG 13 de modificare a codurilor penale, aprobata in unanimitate de Senat

Ordonanta de urgenta nr. 14, care abroga ordonanta de modificare a codurilor penale, a fost aprobata, marti, in unanimitate de Senat, informeaza News. ro. Senatul a dezbatut in regim de urgenta.

Parlamentul ar putea discuta, saptamana viitoare, despre referendumul initiat de presedintele Iohannis si despre OUG 14, care abroga actul normativ privind modificarea Codului Penal

Ordonanta 14, care prevede abrogarea actului normativ prin care erau modificate Codul Penal si Codul de Procedura Penala, este pe agenda Parlamentului de saptamana urmatoare. Totodata, Legislativul ar putea discuta si despre referendumul initiat de presedintele Klaus Iohannis.

OUG 14, care abroga ordonanta de modificare a codurilor penale, aprobata in unanimitate de Senat

OUG 14, care abroga ordonanta de modificare a codurilor penale, a fost aprobata, marti, in unanimitate de Senat. Senatorii au dezbatut in plen proiectul de lege de aprobare a OUG 14/2017, prin care a fost abrogata ordonanta de modificare a Codului Penal si Codului de Procedura Penala care a generat protestele de strada din ultimele doua saptamani.

OUG 14, adoptata cu SCANDAL in Comisia juridica din Senat. Liberalii au cerut FARA SUCCES discutarea la pachet a celor doua ordonante

Senatorii din Comisia juridica au adoptat luni in unanimitate proiectul de lege privind aprobarea OUG 14 care abroga OUG 13 de modificare a Codurilor penale, anunta Mediafax. La inceputul sedintei.

Proiectul de aprobare a OUG 14, pe agenda sedintei de astazi a plenului Senatului

Senatorii vor dezbate, astazi, in plen, proiectul de lege de aprobare a OUG 14/2017, prin care a fost abrogata ordonanta de modificare a Codului Penal si Codului de Procedura Penala care a generat protestele de strada din ultimele doua saptamani.

Proiectul de aprobare a OUG 14 intra in ordinea de zi a Senatului. Seful Comisiei, Serban Nicolae, raspunde arogant protestatarilor: Vom avea grija sa nu fie adoptat raportul noaptea ca hotii

Comisia juridica a Senatului se va intruni, luni seara, pentru a vota raportul OUG 14/2017, votul in plenul Senatului urmand sa fie dat marti. Serban Nicolae a afirmat, ironic, ca spera sa nu fie probleme cu ora sau cu starea vremii la momentul adoptarii acestei legi, potrivit Mediafax.

Proiectul de aprobare a OUG 14/2017 se dezbate, marti, in plenul Senatului

In plenul Senatului se va dezbate, marti, proiectul de lege de aprobare a OUG 14/2017, prin care a fost abrogata ordonanta de modificare a Codului Penal si Codului de Procedura Penala, act normativ care a generat situatia tensionata, din ultimele doua saptamani, din Romania.

USR sustine ca cea mai periculoasa solutie este adoptarea OUG 14 si apoi a legii de respingere a OUG 13

Uniunea Salvati Romania solicita respingerea de urgenta a OUG 13/2017, apreciind ca majoritatea PSD face tot ce ii sta in putinta sa tergiverseze respingerea de catre Parlament a OUG 13 si sa grabeasca adoptarea OUG 14, care are probleme de constitutionalitate.

Fostul deputat PNL Theodor Nicolescu, judecat pentru abuz in serviciu, cere instantei sesizarea CCR in cazul OUG 14, care a abrogat OUG de modificare a codurilor penale

Fostul deputat liberal Theodor Nicolescu, judecat pentru abuz in serviciu intr-un dosar ANRP, a solicitat Curtii de Apel Bucuresti sa sesizeze Curtea Constitutionala in legatura cu ordonanta de.

Comisia juridica: raport de admitere pentru OUG 14 de abrogare a controversatei ordonante 13, de modificare a Codurilor penale

Comisia juridica a Senatului a adoptat un raport de admitere, cu amendamente, pentru legea de aprobare a OUG 14/2017, cea care abroga OUG 13/2017 de modificare a Codului Penal si de Procedura Penala.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )