Libnet.ro
UNICEF

06:00

Promisiuni dupa tragedie: Ministrul Energiei promite ca mina Lupeni va fi consolidata

B1 B1,
Promisiuni dupa tragedie: Ministrul Energiei promite ca mina Lupeni va fi consolidata

Ministrul Energiei a promis ca mina Lupeni va fi consolidata. Promisiunea vine a doua zi dupa moartea unui miner si ranirea altor doi, in urma prabusirii unei galerii. Unul dintre raniti e in stare. continuă pe B1

Promisiuni dupa tragedie: Ministrul Educatiei promite ca mina Lupeni va fi consolidata

Ministrul Energiei a promis ca mina Lupeni va fi consolidata. Promisiunea vine a doua zi dupa moartea unui miner si ranirea altor doi, in urma prabusirii unei galerii. Unul dintre raniti e in stare.

Premierul l-a trimis de urgenta pe ministrul Energiei la Mina Lupeni, unde trei mineri sunt dati disparuti in subteran

Premierul Mihai Tudose i-a cerut ministrului Energiei, Toma Petcu, sa se deplaseze la Mina Lupeni, unde trei mineri sunt dati disparuti in subteran, in urma unei surpari care a avut loc joi.

TRAGEDIE iN VALEA JIULUI! Mina Lupeni s-a SURPAT! Mai multi MINERI sunt DATI DISPARUTI (VIDEO)

O surpare masiva de teren s-a produs joi la mina Lupeni, din judetul Hunedoara, trei mineri prinsi sub malul de pamant fiind dati disparuti, informeaza Ziua News. La ora transmiterii acestei.

Ministrul Energiei, declaratie de la mina Lupeni: Se aud vocile minerilor!

Ministrul Energiei, Toma Petcu a facut o declaratie in urma cu putin timp, in legatura cu tragedia de la Lupeni, acolo unde trei mineri au ramas blocati in subteran in urma prabusirii un.

Ministrul Energiei, despre accidentul din Mina Lupeni: A fost un gol in tavan, la stalpi au fost probleme

Ministrul Energiei, Toma Petcu, a declarat, vineri, dupa intalnirea cu responsabilii Minei Lupeni si cu sapte dintre cei opt mineri salvati din interior, ca a existat un gol in tavan care a crescut riscul prabusirii acestuia.

Minerul ranit la Mina Lupeni si adus la Spitalul Floreasca din Capitala a decedat

ACTUALIZARE 21:56 Toma Petcu: Ministerul Energiei va elabora o hotarare de guvern prin care va acorda sprijin financiar familiilor indoliate Ministrul Energiei, Toma Petcu, a trimis un mesaj de condoleante in aceasta seara, dupa anuntul decesului celui de-al doilea miner implicat in accidentul din Mina Lupeni, precizand ca institutia pe care o conduce va acorda sprijin financiar familiilor indoliate. ------------ Minerul ranit joi in urma surparii de la Mina Lupeni si adus la Spitalul Floreasca din Capitala a decedat.

VIDEO Scene dramatice la Mina Lupeni: Minerii blocati in galeria surpata se aud strigand si batand in metale. Salvatorii au ajuns la primii doi mineri blocati

Scene dramatice s-au petrecut in ultimele ore in fata Minei Lupeni, unde zeci de localnici s-au strans ingrijorati de soarta celor trei mineri blocati in subteranele exploatarii, dupa ce tavanul galeriei miniere in care munceau s-a prabusit. Ministrul Energiei, Toma Petcu, a anuntat ca echipele de salvare au ajuns la primii doi mineri blocati in subteran.

Interventie dramatica la Mina Lupeni. Doi dintre minerii blocati in subteran, gasiti in viata. Cautarile continua pentru al treilea miner

UPDATE -Echipele de interventie din mina Lupeni au ajuns la al doilea miner blocat in subteran, care este sanatos si poate comunica cu salvatorii, a declarat, joi seara, Toma Petcu, ministrul Energiei,.

UPDATE O galerie s-a prabusit la Mina Lupeni: Trei mineri sunt cautati de echipele de salvare

O galerie s-a prabusit la Mina Lupeni, iar trei mineri sunt disparuti, ei fiind cautati de echipele de salvare. Ministrul Energiei, Toma Petcu, a declarat ca in subteran se aflau la acel moment 14 mineri, iar 11 au reusit sa iasa. Premierul Mihai Tudose i-a cerut lui Petcu sa se deplaseze la fata locului.

UPDATE O galerie s-a prabusit la Mina Lupeni: Trei mineri sunt cautati de echipele de salvare / Prefect:Exista semne ca sunt in viata, se aud zgomote si voci

O galerie s-a prabusit la Mina Lupeni, iar trei mineri sunt disparuti, ei fiind cautati de echipele de salvare. Ministrul Energiei, Toma Petcu, a declarat ca in subteran se aflau la acel moment 14 mineri, iar 11 au reusit sa iasa. Premierul Mihai Tudose i-a cerut lui Petcu sa se deplaseze la fata locului.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )