Libnet.ro
UNICEF

08:30

Promisiuni dupa tragedie: Ministrul Educatiei promite ca mina Lupeni va fi consolidata

B1 B1,
Promisiuni dupa tragedie: Ministrul Educatiei promite ca mina Lupeni va fi consolidata

Ministrul Energiei a promis ca mina Lupeni va fi consolidata. Promisiunea vine a doua zi dupa moartea unui miner si ranirea altor doi, in urma prabusirii unei galerii. Unul dintre raniti e in stare. continuă pe B1

Promisiuni dupa tragedie: Ministrul Energiei promite ca mina Lupeni va fi consolidata

Ministrul Energiei a promis ca mina Lupeni va fi consolidata. Promisiunea vine a doua zi dupa moartea unui miner si ranirea altor doi, in urma prabusirii unei galerii. Unul dintre raniti e in stare.

TRAGEDIE iN VALEA JIULUI! Mina Lupeni s-a SURPAT! Mai multi MINERI sunt DATI DISPARUTI (VIDEO)

O surpare masiva de teren s-a produs joi la mina Lupeni, din judetul Hunedoara, trei mineri prinsi sub malul de pamant fiind dati disparuti, informeaza Ziua News. La ora transmiterii acestei.

Premierul l-a trimis de urgenta pe ministrul Energiei la Mina Lupeni, unde trei mineri sunt dati disparuti in subteran

Premierul Mihai Tudose i-a cerut ministrului Energiei, Toma Petcu, sa se deplaseze la Mina Lupeni, unde trei mineri sunt dati disparuti in subteran, in urma unei surpari care a avut loc joi.

Cristian Tudor Popescu, raspuns dur pentru ministrul Educatiei: Violatorul in serie al limbii romane incearca sa ma violeze

Dupa ce ministrul Educatiei, Liviu Pop, l-a atacat intr-o postare pe pagina sa de Facebook, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a avut o reactie dura la adresa lui Pop.

Minerul ranit la Mina Lupeni si adus la Spitalul Floreasca din Capitala a decedat

ACTUALIZARE 21:56 Toma Petcu: Ministerul Energiei va elabora o hotarare de guvern prin care va acorda sprijin financiar familiilor indoliate Ministrul Energiei, Toma Petcu, a trimis un mesaj de condoleante in aceasta seara, dupa anuntul decesului celui de-al doilea miner implicat in accidentul din Mina Lupeni, precizand ca institutia pe care o conduce va acorda sprijin financiar familiilor indoliate. ------------ Minerul ranit joi in urma surparii de la Mina Lupeni si adus la Spitalul Floreasca din Capitala a decedat.

Interventie dramatica la Mina Lupeni. Doi dintre minerii blocati in subteran, gasiti in viata. Cautarile continua pentru al treilea miner

UPDATE -Echipele de interventie din mina Lupeni au ajuns la al doilea miner blocat in subteran, care este sanatos si poate comunica cu salvatorii, a declarat, joi seara, Toma Petcu, ministrul Energiei,.

Ministrul Energiei, declaratie de la mina Lupeni: Se aud vocile minerilor!

Ministrul Energiei, Toma Petcu a facut o declaratie in urma cu putin timp, in legatura cu tragedia de la Lupeni, acolo unde trei mineri au ramas blocati in subteran in urma prabusirii un.

UPDATE O galerie s-a prabusit la Mina Lupeni: Trei mineri sunt cautati de echipele de salvare

O galerie s-a prabusit la Mina Lupeni, iar trei mineri sunt disparuti, ei fiind cautati de echipele de salvare. Ministrul Energiei, Toma Petcu, a declarat ca in subteran se aflau la acel moment 14 mineri, iar 11 au reusit sa iasa. Premierul Mihai Tudose i-a cerut lui Petcu sa se deplaseze la fata locului.

UPDATE O galerie s-a prabusit la Mina Lupeni: Trei mineri sunt cautati de echipele de salvare / Prefect:Exista semne ca sunt in viata, se aud zgomote si voci

O galerie s-a prabusit la Mina Lupeni, iar trei mineri sunt disparuti, ei fiind cautati de echipele de salvare. Ministrul Energiei, Toma Petcu, a declarat ca in subteran se aflau la acel moment 14 mineri, iar 11 au reusit sa iasa. Premierul Mihai Tudose i-a cerut lui Petcu sa se deplaseze la fata locului.

VIDEO Accident la Mina Lupeni: Primii doi dintre minerii blocati in subteran au fost scosi la suprafata. Cel de-al treilea nu prezinta semne vitale

Primul miner dintre cei trei blocati in Mina Lupeni dupa surparea tavanului unui abataj, a fost scos la suprafata, fiind preluat de o ambulanta SMURD. Dupa aproximativ o ora si cel de-al doilea miner a fost adus la suprafata, starea lui fiind stabila.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )