Libnet.ro
UNICEF

00:07

Pronuntarea sentintei in dosarul in care Vintu este acuzat de favorizarea lui Nicolae Popa, amanata in 20 iunie

B1 B1,
Pronuntarea sentintei in dosarul in care Vintu este acuzat de favorizarea lui Nicolae Popa, amanata in 20 iunie

Curtea de Apel Bucuresti a amanat, joi, pentru 20 iunie, pronuntarea sentintei in dosarul in care Sorin Ovidiu Vintu este acuzat de favorizarea lui Nicolae Popa, condamnat definitiv la 15 ani de inchisoare pentru. continuă pe B1

Curtea de Apel se pronunta in dosarul in care Sorin Ovidiu Vintu este acuzat de favorizarea lui Nicolae Popa

Curtea de Apel Bucuresti urmeaza sa se pronunte joi in cazul apelului declarat de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu in dosarul in care a fost condamnat la doi ani de inchisoare pentru favorizarea fostului director al Gelsor Nicolae Popa, condamnat in dosarele FNA si FNI.

Soldatul american care este acuzat ca a ucis 16 civili afgani a pledat vinovat

Soldatul american care este acuzat ca a ucis 16 civili afgani in martie 2012 a pledat vinovatmiercuri, in fata unui tribunal militar, in apropiere de Seattle, in speranta ca va scapa astfel de pedeapsa.

Dosarul Petromservice. Vintu asteptat la tribunal pentru un nou termen

Tribunalul Bucuresti judeca, miercuri, un nou termen din dosarul Petromservice in care omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu si fostul lider sindical Liviu Luca, alaturi de alti zece membri din Consiliul de Administratie a companiei Petromservice, sunt acuzati de spalare de bani si delapidare. Acestia ar fi produs companiei un prejudiciu de peste 83,5 milioane de euro.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )