Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ce propunere au primit romanii din Marea Britanie dupa acordul Brexitului

Antena3 Antena3,
Ce propunere au primit romanii din Marea Britanie dupa acordul Brexitului

O comisie de ancheta transpartinica va analiza ce statut legal ar putea fi acordat cetatenilor Uniunii Europene din Marea Britanie, proiectul vizand protejarea drepturilor acestor persoane dupa iesirea. continuă pe Antena3

Ce propunere au primit romanii din Marea Britanie dupa acordul Brexitului

O comisie de ancheta transpartinica va analiza ce statut legal ar putea fi acordat cetatenilor Uniunii Europene din Marea Britanie, proiectul vizand protejarea drepturilor acestor persoane dupa iesirea.

Brexit: O comisie transpartinica analizeaza ce statut li se va fi acordat cetatenilor UE din Marea Britanie pentru a li se proteja drepturile

O comisie de ancheta transpartinica va analiza ce statut legal ar putea fi acordat cetatenilor Uniunii Europene din Marea Britanie, proiectul vizand protejarea drepturilor acestor persoane dupa iesirea tarii din blocul comunitar, transmite Agerpres citand BBC News. Potrivit deputatei laburiste Gisela Stuart, care va conduce ancheta pentru think tank-ul British Future, cetatenii UE au fost lasati in incertitudine dupa referendumul din 23 iunie.

Statutul legal al cetatenilor UE din Marea Britanie, analizat de o comisie de ancheta

O comisie de ancheta va analiza ce statut legal ar putea fi acordat milioanelor de cetateni ai Uniunii Europene care locuiesc in Marea Britanie, astfel incat drepturile lor sa fie protejate chiar si dupa iesirea tarii din blocul comunitar.

Marea Britanie: Mama care si-a supus copiii sanatosi la tratamente medicale pentru a incasa ajutoare sociale. Alimentare prin sonde gastrice, steroizi pentru astm si disimulare a autismului

O femeie de 48 de ani din Marea Britanie a fost condamnata la inchisoare pentru 7 ani si jumatate dupa ce autoritatile au descoperit ca aceasta si-a supus copiii care erau sanatosi la tratamente.

Se fac angajari in Marea Britanie. Se cauta omani

Un barbat din Marea Britanie s-a infuriat foarte tare dupa ce a fost informat ca nu poate participa la un interviu de angajare din tara lui pentru ca nu este roman, informeaza The Sun. Peter.

Vinovat pentru promovarea Statului Islamic: Cleric radical condamnat in Marea Britanie (VIDEO)

Anjem Choudary, unul dintre cei mai controversati clerici musulmani fundamentalisti din Marea Britanie, a fost condamnat pentru instigare la sustinerea retelei teroriste Stat Islamic. Predicatorul va sta pana.

Marea Britanie: Un cleric musulman radical, gasit vinovat de sustinerea organizatiei teroriste Stat Islamic

Anjem Choudary, unul dintre cei mai influenti clerici musulmani din Marea Britanie, a fost gasit vinovat de sustinerea retelei teroriste Stat Islamic, informeaza Reuters. Multi dintre adeptii clericului au fost implicati in comploturi islamiste din intreaga lume.

Marea Britanie va oferi fonduri de 4,5 MLD. euro pentru agricultura si universitati, dupa Brexit

Marea Britanie va compensa fonduri europene de 4,5 miliarde de euro pentru agricultura, universitati si regiuni, care vor fi pierdute in urma iesirii din UE, a declarat ministrul de Finante Philip Hammond, transmite Reuters.

Wizz Air reduce cu 20% preturile pentru toate zborurile spre Marea Britanie

Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est, reduce astazi cu 20% preturile biletelor de avion pentru toate zborurile spre Marea Britanie, cu ocazia atingerii unui numar de 30 de milioane de pasageri pe rutele sale.

Peste 30.000 de musulmani din intreaga lume s-au adunat in Marea Britanie pentru a condamna extremismul si gruparile teroriste (VIDEO)

Mii de musulmani din intreaga lume s-au adunat in Marea Britanie pentru o conventie in cadrul careia au respins extremismul si violenta gruparilor teroriste precum Statul Islamic, informeaza The I.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )