Libnet.ro
UNICEF

01:05

Protest al Agricultorilor, marti, in parcul Izvor din Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Protest al Agricultorilor, marti, in parcul Izvor din Bucuresti

Agricultorii vor protesta, marti, in Parcul Izvor din Bucuresti, in intervalul orar 12. 30, Jandarmeria Capitalei va asigura masurile de ordine si siguranta publica. continuă pe România Liberă

Robert Negoita a obtinut cea mai categorica victorie din Bucuresti, la Sectorul 3

In Sectorul 3 din Bucuresti, candidatul PSD Robert Negoita nu a avut, practic, un contracandidat. Astfel, potrivit datelor sondajului IRES de la ora 20:00, Negoita a obtinut 60,3%. Pe locul doi, la.

ALEGERI LOCALE 2016. Copresedintele PNL Vasile Blaga a ajuns la o sectie de votare din Bucuresti: Am votat impotriva imposturii si demagogiei

Copresedintele PNL Vasile Blaga a ajuns, duminica in jurul orei 8. 20, la Colegiul I. Caragiale din Bucuresti, unde isi exercita dreptul de vot.

Medicul Alexandru Ciocalteu, fost manager al Spitalului Clinic de Urgenta Sf. Ioan din Bucuresti, in arest la domiciliu

Tribunalul Bucuresti a respins vineri cererea DNA de arestare preventiva a lui Alexandru Ciocalteu, fost manager al Spitalului Clinic de Urgenta Sf. Ioan din Bucuresti, urmand ca acesta sa.

Doi tineri din Bucuresti sunt cautati de salvamontisti in muntii Bucegi

Doi tineri din Bucuresti sunt cautati de jandarmii montani si salvamontisti in muntii Bucegi, dupa ce o tanara a sunat la 112 si a anuntat ca era impreuna cu prietenul sau pe Jepii Mici,.

Enel intrerupe curentul electric pe mai multe strazi din Bucuresti si Ilfov. Vezi lista completa

Enel anunta ca alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta marti, in urma reviziilor, reparatiilor si modernizari in reteaua de distributie, potrivit libertatea. ro. in.

ALEGERI LOCALE 2016. Nicusor Dan: Programele tuturor candidatilor din Bucuresti au fost practic identice

Liderul Uniunii Salvati Bucurestiul, fost candidat la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, considera ca 90% din proiectele propuse in cadrul campaniei electorale pentru Primaria Capitalei au fost identice.

Vasile Blaga spune ca este dezamagit de rezultatul din Bucuresti, nu si de cel obtinut de PNL in tara: Avem peste 1.000 de primarii castigate

Copresedintele PNL Vasile Baga a declarat, luni, ca in sedinta BPN de miercuri liberalii vor discuta care sunt masurile care se impun, afirmand ca este dezamagit de rezultatul de la Bucuresti, nu insa si de cel obtinut de PNL in tara, transmite Mediafax.

Cum a ajuns PNL la scorul catastrofal din Bucuresti. Cine demisioneaza?

PNL a obtinut cel mai slab scor politic din istoria sa in Capitala: nu a casitgat nici o primarie de sector iar candidatul la primaria Capitalei, Catalin Predoiu, a luat mult sub scorul partidului: 14%. Aceste rezultate slabe se explica printr-o serie de greseli tactice, cu trei candidati schimbati inainte de campania electorala, printr-o conducere slaba la varful partidului, prin absenta oricari implicari din partea presedintelui Iohannis dar si prin votarea unui sistem de vot intr-un tur care astazi s-a intors impotriva partidului cel putin in Bucuresti. HotNews. ro va prezinta principalele mutari care au generat rezultatul catastrofal obtinut de PNL in Capitala. Pana la aceasta ora, nu s-a anuntat nici o demisie de la varful PNL. Catalin Predoiu a iesit singur intr-o conferinta de presa anuntand ca va isi va depune mandatul din functia de lider al organizatiei Bucuresti. Liderii PNL, Vasile Blaga si Alina Gorghiu, ar urma sa faca maine declaratii.

Victima in explozia din Bucuresti: Am alergat si tot am fost prins de suflu. Am fost ars un pic la coate si antebrat. A fost o intamplare nefericita (VIDEO)

O explozie a avut loc duminica in Bucuresti si opt persoane au fost transportate cu arsuri la spital. Incidentul a avut loc la un spatiu improvizat unde se servea mancare, langa un targ de.

Alice Cooper, plimbare fara garzile de corp, pe strazile din Bucuresti

Alice Cooper se afla in Bucuresti pentru a sustine, luni, un concert la Romexpo. Acesta s-a plimbat sambata dimineata, alaturi de prietena sa, pe strazile Capitalei, intrand in magazinele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )