Libnet.ro
UNICEF

08:00

ALEGERI LOCALE 2016. Nicusor Dan: Programele tuturor candidatilor din Bucuresti au fost practic identice

România Liberă România Liberă,
ALEGERI LOCALE 2016. Nicusor Dan: Programele tuturor candidatilor din Bucuresti au fost practic identice

Liderul Uniunii Salvati Bucurestiul, fost candidat la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, considera ca 90% din proiectele propuse in cadrul campaniei electorale pentru Primaria Capitalei au fost identice. continuă pe România Liberă

ALEGERI LOCALE 2016. Nicusor Dan: Clotilde Armande a castigat in sectiile unde a avut observatori

Liderul Uniunii Salvati Bucurestiul, Nicusor Dan, a declarat ca Clotilde Armande, anuntata initial castigatoare la Primaria Sectorului 1, a castigat in sectiile de votare in care USB a avut observatori, dar a pierdut in celelalte.

ALEGERI LOCALE 2016. Nicusor Dan: Nu vrem functii publice. Uniunea Salvati Bucurestiul devine Uniunea Salvati Romania

Nicusor Dan, care a obtinut circa 30 la suta din voturile pentru Primaria Capitalei, a iesit pe locul al doilea in cursa electorala de duminica. El a declarat imediat dupa anuntarea primelor estimari ale votului ca nu vrem functii publice.

ALEGERI LOCALE 2016. Nicusior Dan, candidatul USB la Primaria Capitalei: Am votat pentru un Bucuresti necorupt

Nicusior Dan, candidatul USB la Primaria Capitalei a venit sa voteze la Scoala 279 din Capitala, in jurul orei 10.

Nicusor Dan, obligat de BEM sa retraga materialele anti-PSD de pe facebook

Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti BEM) a admis sambata o plangere a Aliantei electorale PSD+UNPR, obligand candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, sa retraga o serie de materiale electorale cu caracter defaimator de pe site-urile de socializare.

Nicusor Dan, obligat de BEM sa retraga materialele anti-PSD de pe Facebook

Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti BEM) a admis sambata o plangere a Aliantei electorale PSD+UNPR, obligand candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, sa retraga o serie de materiale electorale cu caracter defaimator de pe site-urile de socializare.

VIDEO Alegeri locale 2016 Hunedoara. Surpriza uriasa in Hunedoara. Cine este noul primar al municipiului

Alegeri locale 2016 Hunedoara. Dan Boboutanu PSD) a fost ales primar al municipiului Hunedoara, potrivit informatiilor neoficiale oferite in urma numaratorii paralele a voturilor, la PSD si PNL. Dan Boboutanu l-a invins la un scor strans pe actualul primar al Hunedoarei, Viorel Arion.

ALEGERI LOCALE 2016. Cine sunt primarii Romaniei. PSD obtine Primaria Capitalei si cinci din cele sase primarii de sector. Ce spune Gabriela Firea si ce va face Nicusor Dan

Gabriela Firea, candidata PSD, a reusit sa obtina fotoliul de primar general al Capitalei. La Cluj, Emil Boc a reusit sa obtina un nou mandat, cu 70 la suta dintre voturi.

ALEGERI LOCALE 2016. Cine sunt primarii Romaniei. Bucuresti - Gabriela Firea. Nicusor Dan - locul 2, Catalin Predoiu -locul 3. Primele reactii

La ora 7. 00 s-au deschis sectiile de vot din Capitala si din tara. Romanii aleg duminica primarii care ii vor reprezenta in urmatorii patru ani. Romania libera va prezinta statistici cu prezenta la vot, informatiile despre modul in care se desfasoara procesul de votare, declaratiile politicienilor si toate noutatile zilei.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMARIA BOTOSANI. REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA BOTOSANI

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 BOTOSANI Biroul Electoral Judetean BEJ) Botosani a adoptat, vineri dupa-amiaza, o hotarare in baza careia afisele electorale ale candidatilor la alegerile locale din 5.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMARIA ARAD. REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA ARAD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a participat duminica la lansarea candidatilor pentru Consiliul Judetean Arad, pentru Consiliul Local Municipal Arad si pentru primariile din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,264 seconds )