Libnet.ro
UNICEF

13:30

Enel intrerupe curentul electric pe mai multe strazi din Bucuresti si Ilfov. Vezi lista completa

B1 B1,
Enel intrerupe curentul electric pe mai multe strazi din Bucuresti si Ilfov. Vezi lista completa

Enel anunta ca alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta marti, in urma reviziilor, reparatiilor si modernizari in reteaua de distributie, potrivit libertatea. ro. in. continuă pe B1

Mai multe strazi din Constanta inundate; o casa din Navodari, distrusa de trasnet

Mai multe strazi din municipiul Constanta au fost inundate, vineri seara, in urma unei ploi torentiale, iar o casa din Navodari a fost distrusa in totalitate dupa ce a fost lovita de trasnet.

ALEGERI LOCALE 2016. PSD castiga cele mai multe primarii din Salaj

PSD a reusit sa obtina cele mai multe voturi in judetul Salaj, reusind sa castige 25 de primarii, inclusiv Primaria Zalau, in timp ce PNL a castigat 21 primarii si UDMR - 14 primarii.

Mai multe drumuri din judetul Timis au fost inundate din cauza ploilor cazute in ultima perioada (FOTO)

Timisul sub teroare. Asa poate fi descris judetul dupa ce ce sambata si duminica mai multe drumuri au fost inundate de cantitatile mari de apa care s-au revarsat in ultimele zile. Pompierii au.

Circulatie intrerupta pe mai multe drumuri, din cauza inundatiilor. Vezi care este situatia traficului rutier

Circulatia pe mai multe drumuri nationale este intrerupta din cauza precipitatiilor abundente din ultimele ore, potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, scrie Mediafax. in judetul.

Cod galben de ploi si descarcari electrice in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod galben de ploi si vijelii, valabile pentru judetele Ialomita, Calarasi, Tulcea si Constanta.

UPDATE. Cod ROSU de inundatii in mai multe judete. Autoritatile sunt in alerta maxima. Doi oameni au murit

Hidrologii au emis avertizare COD ROSU de inundatii in mai multe judete din tara. Cel putin doua persoane au murit, sute de gospodarii au fost inundate, zeci de familii au fost evacuate de urgenta si mai multe drumuri au ajuns sub ape. Peste 200 de persoane au fost evacuate preventiv si salvate din situatii de urgenta de catre structurile MAI.

Iasi: Mai multe voturi decat alegatori. Centralizarea voturilor a fost suspendata dupa ce alegatorii au primit buletine in plus

Operatiunea de centralizare a voturilor a fost suspendata la Iasi, dupa ce alegatori din doua sectii din municipiul Iasi au primit cate doua buletine de vot pentru alegerea primarului, iar la numarare, sistemul informatic a identificat mai multe voturi decat alegatori.

ALEGERI LOCALE 2016. PSD castiga cele mai multe primarii in Mehedinti

Marius Screciu PSD) a reusit sa obtina Primaria Drobeta Turnu Severin, iar social-democratii au reusit sa obtina cele mai multe voturi in judetul Mehedinti.

UPDATE Valcea: PSD obtine mai multe voturi pentru consiliul judetean, dar PNL a castigat cu 20 de primarii mai mult / Gutau, oficial viitorul edil din Ramnicu Valcea

PSD a castigat alegerile in judetul Valcea, ca numar de voturi pentru Consiliul Judetean, potrivit datelor partiale furnizate de BEJ, liberalii adjudecandu-si insa cele mai multe primarii, transmite Agerpres.

REZULTATE ALEGERI CLUJ. PNL a obtinut cele mai multe voturi

PNL a obtinut cele mai multe voturi in judetul Cluj, urmat de PSD si UDMR, potrivit rezultatelor partiale anuntate, luni, de BEJ. Purtatorul de cuvant.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )