Libnet.ro
UNICEF

07:15

Protest. Cateva sute de protestatari s-au adunat in Piata Victoriei

Antena3 Antena3,
Protest. Cateva sute de protestatari s-au adunat in Piata Victoriei

Cateva sute de protestatari s-au adunat deja in Piata Victoriei, pentru cea de-a treia zi de protest. Stire in curst de actualizare . continuă pe Antena3

Romanii ies din nou in strada in semn de protest fata de actuala guvernare: Sute de persoane, in Piata Victoriei(FOTO)

Protestatarii s-au adunat duminica din nou in Piata Victoriei, pentru a treia seara consecutiv. Cateva sute de persoane au iesit in strada in semn de protest fata de actuala guvernare. Manifestatia a fost.

PROTEST DIASPORA. Dezvaluire-soc: Violentele din Piata Victoriei anuntate pe Facebook de pe 31 iulie

Dezvaluire-soc facuta la Antena 3 de Oana Zamfir. Violentele de la protestul diaspora erau anuntate pe Facebook inca de pe 31 iulie de catre Cezar Cristian Fanaru. NU luati copii cu voi la protestele din.

UPDATE: Protest 10 august. Romani din toate colturile lumii s-au adunat in Piata Victoriei, pentru a-si lua tara inapoi

Zeci de persoane s-au adunat inca de dimineata in Piata Victoriei, pregatiti cu tricouri cu mesaje precum Nu mai vrem penali si Diaspora vine acasa, cu afise, pancarte, steaguri si chiar stickere. Acestia sunt pregatiti sa.

Romanii ies din nou in strada in semn de protest fata de actuala guvernare: Mii de persoane, in Piata Victoriei(FOTO)

UPDATE: Numarul protestatarilor din Piata Victoriei a ajuns la peste 2000. UPDATE: Aproximativ 1. 000 de oameni protesteaza in Piata Victoriei. Protestatarii s-au adunat duminica din nou in.

Un nou protest este anuntat pentru sambata seara in Piata Victoriei din Capitala. Cateva zeci de oameni au petrecut noaptea in fata Guvernului

Un nou protest este anuntat, pe Facebook, pentru sambata, de la ora 18. 00, in Piata Victoriei, evenimentul fiind intitulat Nu plecam pana nu plecati!. De altfel, dupa mitingul de vineri, marcat de grave incidente violente intre jandarmi si grupuri de huligani, cateva zeci de persoane au ramas in fata Guvernului.

LIVETEXTFOTO VIDEOMitingul diasporei a nceput nca de dimineata / Zeci de persoane s-au adunat n Piata Victoriei

Marti dimineata, cateva zeci de persoane venite pentru mitingul diasporei erau deja prezente in fata Guvernului. in zona delimitata cu garduri de fortele de ordine in Piata Victoriei sunt instalate si doua corturi si este parcata si o rulota. 53 Coloana de masini cu romani din Diaspora veniti in tara pentru mitingul din 10 august si care a ajuns miercuri seara in Vama Bors se afla vineri ]n jurul orei 11 in Piata Universitatii, potrivit imaginilor postate pe grupul Facebook Diaspora Europeana. 33 Printre manifestanti sunt romani din Statele Unite, Spania si Italia10. 10 Zeci de persoane sunt in tarcul din fata Guvernului, altele asteapta la umbra cladirilor din zona. La un momemnt dat, la o boxa din Piata s-a pus o melodie cu celebrul sloganul anti-PSD al verii.

Primii protestatari au inceput sa ocupe Piata Victoriei in pregatirea mitingului diasporei: Acestia au adus o rulota si vor sa ramana peste noapte in corturi (FOTO)

Incep pregatirile pentru marele miting al diasporei anuntat pentru 10 august in Piata Victoriei din Capitala. Joi dimineata, mai multe persoane au adus o rulota si au ocupat rondul din piata unde au afisat.

Primii protestatari au inceput sa ocupe Piata Victoriei in pregatirea mitingului diasporei: Acestia au adus o rulota si vor sa ramana peste noapte in corturi (FOTO, VIDEO)

Incep pregatirile pentru marele miting al diasporei anuntat pentru 10 august in Piata Victoriei din Capitala. Joi dimineata, mai multe persoane au adus o rulota si au ocupat rondul din piata unde au afisat.

Zeci de pesoane s-au adunat in Piata Victoriei pentru mitingul diasporei

Zeci de persoane au ajuns deja in Piata Victoriei pentru marele miting al diasporei. Autoritatile au anuntat de diminata ca se fac controale pirotehnice preventive la masinile parcate in zona, pentru a fi.

LIVETEXT LIVEVIDEO FOTOMitingul Diasporei a nceput nca de dimineata / Cteva sute de persoane s-au adunat deja n Piata Victoriei / Un barbat care a lovit protestatari, ridicat de jandarmi

Protestatarii au inceput sa se adune in Piata Victoriei pentru mitingul Diasporei inca de vineri dimineata, la orele pranzului fiind deja in fata Guvernului cateva sute de persoane, in conditiile in care majoritatea evenimentele de pe Facebook anunta mobilizarea incepand cu ora 15:00 si 18:00. Printre manifestanti sunt numerosi romani veniti din Italia, Spania, Franta, Belgia, Republica Moldova, Germania, Statele Unite, etc. , dar si din multe orase din tara. Sloganul anti-PSD al verii este peste tot: in scandari, pe tricouri si pancarte, sau chiar ilustrat pe umbrele. 53 Incident in grupul de protestatari care sta pe trotuarul de langa muzeul Antipa. Un tanar a venit cu catuse la protest, iar jandarmii i-au cerut sa le dea jos ca nu are voie cu ele. Lumea a inceput sa protesteze fata de gestul jandarmilor si sa huiduie. 15:15 incepe sa creasca numarul protestatarilor, grupuri de oameni intra constant in tarcul din mijlocul Pietei Victoriei. Cel putin la fel de multi oameni sunt in spatiile umbrite din zona pietei15:06FOTOGALERIE Primele ore ale protestului din Piata Victoriei14. 31 De la o tribuna improvizata se scandeaza mesaje anti-PSD, iar lumea huiduie si sufla in vuvuzele14:27 Imagini postate pe Facebook in urma cu doua ore arata o coloana de masini aflata la Slatina si care se indrepta spre Bucuresti, pentru a participa la protestul Diasporei13. 44Un barbat imbracat in costum traditional, vazut de unul din reporterii HotNews. ro de la fata locului cum a lovit cel putin doi protestatari. a fost ridicat de jandarmi. Acesta era agitat inca dinainte de a-i lovi pe oameni, asa ca jandarmii erau in apropierea lui. VIDEO in articol)13. 17Ce misto e sa protestezi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )