Libnet.ro
UNICEF

05:45

Protest spontaj la CFR. Angajatii din mai multe regionale din tara au oprit lucrul pentru doua ore

România Liberă România Liberă,
Protest spontaj la CFR. Angajatii din mai multe regionale din tara au oprit lucrul pentru doua ore

Muncitorii de la CFR S. din Cluj au demarat miercuri dimineata un protest spontan, de la ora 07. Sindicalistii din miscare-comerciala cer salarii mai mari cu 25%, dar potrivit liderului sindicatelor din Cluj, in urma negocierilor au primit numai promisiuni. continuă pe România Liberă

FOTO. Protest spontan la CFR. Angajatii din mai multe regionale din tara au oprit lucrul pentru mai multe ore, iar peste 140 de trenuri au fost afectate de greva. Ce vor sindicalistii

Muncitorii de la CFR S. din Cluj au demarat miercuri dimineata un protest spontan, de la ora 07. Sindicalistii din miscare-comerciala cer salarii mai mari cu 25%, dar potrivit liderului sindicatelor din Cluj, in urma negocierilor au primit numai promisiuni.

FOTO. Protest spontan la CFR. Angajatii din mai multe regionale din tara au oprit lucrul pentru doua ore, iar 142 de trenuri sunt afectate de greva. Ce vor sindicalistii

Muncitorii de la CFR S. din Cluj au demarat miercuri dimineata un protest spontan, de la ora 07. Sindicalistii din miscare-comerciala cer salarii mai mari cu 25%, dar potrivit liderului sindicatelor din Cluj, in urma negocierilor au primit numai promisiuni.

SUA interzice pasagerilor unor companii aeriene din mai multe tari musulmane sa aduca in tara dispozitive electronice

Administratia Trump a luat decizia sa nu mai permita pasagerilor unor companii aeriene din opt tari predominant musulmane sa patrunda in tara cu dispozitive electronice mari, cum ar fi laptopuri, tablete.

Statele Unite interzic folosirea dispozitivelor electronice in avioane pentru zborurile din mai multe tari

Statele Unite interzice dispozitive precum laptop-uri, tablete, camere foto/video sau jocuri electronice in bagajele de mana pentru opt tari din estul si nordul Africii, relateaza BBC.

Greva spontana la CFR. Mai multe trenuri au fost oprite in statii

Greva spontana in aceasta dimineata in regionala CFR. Angajatii au intrat in greva spontana si sute de trenuri sunt oprite, inclusiv in Arad.

Un tren international a deraiat in Elvetia. Mai multe persoane au fost ranite

Un tren international care circula intre Milano si Basel a deraiat miercuri dupa-amiaza in gara din Lucerna, in centrul Elvetiei, mai multe persoane fiind ranite.

Politistii aradeni au deschis o ancheta dupa ce au descoperit, intr-o gospodarie, mai multe oase umane si cranii

Politia din Arad a deschis o ancheta dupa ce s-au descoperit, intr-o gospodarie, mai multe oase umane in timp ce sapa in curtea casei pentru a construi o scurgere pentru canalizare.

ANAF nu iarta nimic: Mai multe cripte si un cimitir, scoase la vanzare, cu DISCOUNT

Inspectorii ANAF nu iarta pe nimeni. Pe site-ul institutiei se vinde o suprafata de peste 6. 000 de metri patrati cu destinatie cimitir si mai multe cripte. Terenul apartine firmei Ecumenic Funerar din.

Sofer iranian prins cu mai multe cartuse de vanatoare si tigari de contrabanda la portile Uzinei Dacia

Un sofer de tir iranian a fost arestat si ulterior pus sub control judiciar, dupa ce duminica a fost prins avand asupra lui mai multe cartuse de vanatoare si tigari de contrabanda.

Peste 21.000 de locuri de munca disponibile, cele mai multe in Bucuresti, Sibiu, Arad si Timis

Peste 21. 000 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti, Sibiu, Arad si Timis, iar cele mai putine in Suceava, Giurgiu si Caras-Severin, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )