Libnet.ro
UNICEF

11:45

Peste 21.000 de locuri de munca disponibile, cele mai multe in Bucuresti, Sibiu, Arad si Timis

Adevărul Adevărul,
Peste 21.000 de locuri de munca disponibile, cele mai multe in Bucuresti, Sibiu, Arad si Timis

Peste 21. 000 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti, Sibiu, Arad si Timis, iar cele mai putine in Suceava, Giurgiu si Caras-Severin, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca. continuă pe Adevărul

Aproape 1,2 milioane de pasapoarte au fost eliberate in 2016, cele mai multe din ultimii sase ani

Aproape 1,2 milioane de pasapoarte au fost eliberate in 2016, cele mai multe din ultimii sase ani, numarul fiind aproape dublu fata de cererile din 2010. in primele doua luni ale acestui an au fost depuse peste 220. 000 de cereri de eliberare a pasapoartelor simple electronice, a anuntat, duminica, Ministerul Afacerilor Interne.

Cine e fotbalistul care a pierdut-o din mana pe Adriana Lima, una dintre cele mai frumoase femei din lume

Frumoasa Adriana Lima, unul dintre cele mai apreciate fotomodele din lume, se libera dupa ce s-a despartit de ultimul ei iubit.

John Thompson, trainer: cele mai mari blocaje ale managerilor care apeleaza la coaching

Managerii intampina in prezent nenumarate provocari in activitatea lor in companii, insa cele mai frecvente, pentru care apeleaza la expertiza unui coach, sunt managementul timpului, asumarea responsabilitatii si indeplinirea indicatorilor de.

FOTO. Centrul de Resurse Juridice acuza: 50 de persoane internate la Sectia de psihiatrie din Gura Vaii ar fi lipsite de cele mai elementare conditii de viata si de tratament. Reprezentantii CRJ cer institutiilor responsabile sa intervina

Centrul de Resurse Juridice acuza ca, in urma unei vizite inopinate efectuate intre 8 si 14 martie la Sectia de psihiatrie din Gura Vaii din judetul Mehedinti, ar fi descoperit ca persoanele internate sunt lipsite de cele mai elementare conditii de viata si tratament.

Potopul El Nino s-a abatut asupra Peru: 72 de morti in cele mai grave inundatii din aceasta tara FOTO VIDEO

72 de morti, 11 disparuti si peste 12. 000 de case distruse. Este ultimul bilant al celor mai grave inundatiilor din Peru. Ploile puternice nu mai inceteaza din luna februarie, iar oamenii sunt disperati, mai ales ca meteorologii au anuntat precipitatii masive si pentru urmatoarele saptamani.

Tot mai multe romance fac copii dupa 35 de ani. Trei persoane intreaba zilnic de fertilizarea in vitro

Numarul romancelor care decid sa aiba primul copil dupa aceasta varsta s-a dublat in ultimul sfert de secol. Acest trend caracterizeaza lumea moderna, in care multe tinere se ghideaza dupa deviza Mai intai ma ocup de cariera, imi iau o casa si apoi fac si un copil.

Dodon interzice cortina de fier intre Chisinau si Moscova si vrea mai multe poduri in schimb. Parlamentul se opune vizitei deputatilor in Rusia

Presedintele Parlamentului, Andrian Candu, a declarat joi, 16 martie, ca se ia in calcul ca delegatia de deputati ai Republicii Moldova, care trebuia sa participe la Sankt Petersburg, la un eveniment in cadrul CSI, sa nu mai plece, pe motiv ca nu este asigurata securitatea demnitarilor. De partea cealalta, Igor Dodon sustine ca indiferent de ce spune Chisinaul, delegatia va merge in Rusia.

Nucile din Republica Moldova, cele mai bune din lume

Nuca moldoveneasca este cea mai buna din lume. Exista ceva intre Prut si Nistru care face nucile moldovenesti mai bune decat restul, a declarat pentru IPN Constantin Gajim, director executiv al Uniunii asociatiilor producatorilor de culturi nucifere din Moldova UAPCNM).

Top 10 cele mai bune aeroporturi din lume: cine s-a clasat pe primul loc pentru al cincilea an consecutiv

Site-ul consumatorilor de aviatie Skytrax a publicat lista anuala World Airport Awards si, pentru al cincilea an consecutiv, castigatorul titlului de cel mai bun aeroport din lume a fost declarat Aeroportul International Singapore Changi.

Cele mai bune retete de post din bucataria raw vegana. Cum se prepara curry de ciuperci cu broccoli si orez de telina cu pastarnac

Obicei larg raspandit printre romanii ortodocsi, consumul de produse vegetale in vreme de post ridica mari probleme celor care nu stiu ce sa mai gateasca. De la specialisti in bucataria raw vegana am ales, insa, doua retete care suplinesc lipsa de inspiratie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )