Libnet.ro
UNICEF

00:07

Protest tacut in fata MAI fata de cazul celor doua adolescente disparute

Adevărul Adevărul,
Protest tacut in fata MAI fata de cazul celor doua adolescente disparute

Mai multe persoane s-au strans vineri seara in fata sediului Ministerului Afacerilor Interne, unde au aprins candele in memoria celor doua fete care ar fi fost rapite si ucise in Caracal. continuă pe Adevărul

VIDEO Protest tacut in fata Ministerului de Interne fata de cazul celor doua adolescente disparute in Caracal

Reprezentantii a trei organizatii civice alaturi de cetateni sunt, vineri seara, in fata sediului Ministerului Afacerilor Interne, unde au aprins candele si au adus flori, in memoria celor doua adolescente care ar fi fost rapite si ucise in judetul Olt, relateaza Mediafax.

FOTO Protest tacut in fata sediului MAI

Mai multe persoane participa, vineri seara, la un protest mut in fata Ministerului Afacerilor Intern.

Rasturnare de situatie in cazul fetelor disparute la Caracal. Cadavrele tinerelor ar fi fost gasite transate in casa unui mecanic auto

Update:Noi dezvaluiri socante din ancheta disparitiei celor doua adolescente din Olt. Surse din investigatie spun ca una dintre fetele disparute a sunat ieri la 112 si a anuntat ca este tinuta.

Ultimele cuvinte ale Alexandrei, fata de 15 ani macelarita in Olt: Ma aflu intr-o casa veche, are doi caini-lup...

Dezvaluiri socante din ancheta disparitiei celor doua adolescente din Olt. AlexandraMacesanu,una dintre fetele disparute, asunat joi seara la 112 si a anuntat ca este tinuta captiva.

Politie: STS ne-a dat trei adrese gresite. S-a pierdut mult timp cu perchezitiile. DETALII EXCLUSIVE din ancheta disparitiei celor doua adolescente din Olt

Apar noi informatii socante in ancheta disparitiei celor doua adolescente din Olt. AlexandraMacesanu, una dintre fetele disparute, asunat joi seara la 112 si a anuntat ca este tinuta captiva.

Cine este barbatul din Caracal suspectat ca a rapit si ucis in chinuri groaznice doua adolescente

Politistii l-au incatusat pe barbatul de 65 ani in curtea caruia au descins vineri-dimineata, 26 iulie, cautand-o pe Alexandra Maceseanu, o adolescenta de 15 ani data disparuta in urma cu doua zile.

Fata mai putin cunoscuta a Dacia: Mediul economic nu poate creste

Dacia e cel mai mare producator auto din Romania. Si acest statut vine cu un bagaj insemnat de alte caracteristici. Despre cateva dintre acestea a vorbit Christophe Dridi, director general.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )