Libnet.ro
UNICEF

01:05

PSD, acuzatii extrem de dure: PNL a furat banii de pensii si alocatii prin licitatiile trucate

Antena3 Antena3,
PSD, acuzatii extrem de dure: PNL a furat banii de pensii si alocatii prin licitatiile trucate

Partidul Social Democrat a transmis, intr-o postare pe pagina de Facebook, ca PNL a furat banii de pensii si de alocatii prin licitatii trucate. Potrivit PSD, Curtea de Conturi a confirmat tunurile PNL data de Ministerul Sanatatii, in plina pandemie. continuă pe Antena3

PSD: PNL a furat banii de pensii si alocatii prin licitatiile trucate. Curtea de Conturi confirma oficial tunurile de miliarde date la Ministerul Sanatatii

PSD a transmis, intr-o postare pe pagina de Facebook, ca PNL a furat banii de pensii si de alocatii prin licitatii trucate, iar Curtea de Conturi a confirmat tunurile PNL data de Ministerul Sanatatii in plina pandemie. Sursa citata precizeaza rezultatele controlului Curtii de Conturi sunt preturi umflate de 12 ori pentru ca firmele PNL sa aiba profituri cat mai mari.

PSD: PNL a furat banii de pensii si alocatii prin licitatiile trucate

Social-democratii au transmis, intr-o postare pe pagina de Facebook a PSD, ca PNL a furat banii de pensii si de alocatii prin licitatii trucate, iar Curtea de Conturi a confirmat tunurile PNL data de Ministerul Sanatatii in plina pandemie. Sursa citata precizeaza rezultatele controlului Curtii de Conturi sunt preturi umflate de 12 ori pentru ca firmele PNL sa aiba profituri cat mai mari si despre produse sau echipamente predate inainte sa fie semnate contractele sau sa fie finalizata procedura de achizitie, conform news. ro.

CORONAVIRUS |PSD sustine ca Guvernul PNL e singurul vinovat pentru numarul mare de infectari. Argumentele prezentate de Lucian Romascanu (VIDEO)

Lucian Romascanu, purtatorul de cuvant al PSD, sustine ca Guvernul PNL este singurul vinovat pentru faptul ca Romania a ajuns sa inregistreze chiar si peste 1. 000 de infectari cu coronavirus pe zi. Romascanu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )