Libnet.ro
UNICEF

28 Mai.

PSD, acuzatii grave: Un angajat din cinci a ajuns somer! PNL neaga milionul de romani ramasi fara loc de munca

Antena3 Antena3,
PSD, acuzatii grave: Un angajat din cinci a ajuns somer! PNL neaga milionul de romani ramasi fara loc de munca

Reprezentatii Partidului Social Democrat spun ca, din cauza guvernarii PNL, un angajat din cinci a ajuns somer. insa Puterea liberala si-a pierdut uzul ratiunii, negand propriile evidente ca sa acopere dezastrul. continuă pe Antena3

PSD, acuzatii grave: Guvernul PNL taie salariile romanilor cu 12%, prin ordonanta de urgenta

Reprezentantii Partidului Social Democrat acuza Guvernul PNL ca taie prin ordonanta de urgenta salariile romanilor cu 12%. Practic, Guvernul Orban opereaza o taiere de salarii ascunsa sub masca unui ajutor dat marilor firme, scriu reprezentantii PSD pe o retea sociala.

Ciucu, acuzatii grave: Mutu e beneficiarul reformelor PSD din justitie, fiind cercetat penal pentru spalare de bani din 2014. A crescut la umbra infractorilor

Ciprian Ciucu, candidat al PNL pentru Primaria Sectorului 6, lanseaza acuzatii grave la adresa actualului edil din sector, despre care sustine ca a fost cercetat petru spalare de bani si ar fi crescut la umbra infractorilor.

Monica Pop, acuzatii grave la adresa lui Nelu Tataru: Ajungem sa internam oameni care se imbolnavesc acolo

Unul dintre cei mai renumiti medici oftalmologi, Monica Pop, a rabufnit dupa ce a auzit explicatiile ministrului Nelu Tataru cu privire la rata de eroare a testelor COVID-19. Nu ar fi mai normal sa ii testam de doua ori in loc sa ii diagnosticam cu un test? Monica Pop este unul dintre cadrele medicale care .

Acuzatii grave dupa ce o tanara insarcinata a murit de COVID-19, in timp ce era plimbata intre spitale. E de neacceptat!

Povestea tinerei insarcinate care a murit de coronavirus, in timp ce era plimbata de la un spital la altul, ridica multe semne de intrebare. Managerul Spitalului din Timisoara ii acuza pe medicii din Arad ca nu au tratat-o pe pacienta corespunzator. Astfel de intamplari sunt oripilante si de neacceptat!.

PSD, acuzatii extrem de dure: PNL a furat banii de pensii si alocatii prin licitatiile trucate

Partidul Social Democrat a transmis, intr-o postare pe pagina de Facebook, ca PNL a furat banii de pensii si de alocatii prin licitatii trucate. Potrivit PSD, Curtea de Conturi a confirmat tunurile PNL data de Ministerul Sanatatii, in plina pandemie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 28 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )