Libnet.ro
UNICEF

08:15

PSD anunta cine va face parte din comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009

Antena3 Antena3,
PSD anunta cine va face parte din comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009

Grupul deputatilor PSD i-a desemnat pe Liviu Dragnea, Eugen Nicolicea, Dorel Caprar, Mihai Weber si Liviu Plesoianu sa faca parte din comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009,. continuă pe Antena3

O parte din productia interna de gaze ar trebui sa fie tranzactionata pe bursa

O mare parte din productia roma and 172;neasca de gaze ar trebui tranzactionata pe bursa, ca sa existe lichiditate si un pret de referinta pe piata, a declarat, ieri, Niculae Havrilet, pre and 172;sedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie ANRE).

Din cine va fi formata Comisia de ancheta a alegerilor din 2009: Dragnea, Nicolicea, Caprar, Weber si Plesoiu, printre membri

Comisia de ancheta a alegerilor din 2009 va fi formata din mai multi membri, printre care si liderul PSD Liviu Dragnea, presedintii Comisiilor Juridica, de Aparare si SIE - Eugen Nicolicea, Dorel Caprar si Mihai Weber dar si deputatul Liviu Plesoianu, arata Mediafax.

In concursul organizat de Primaria Bucuresti pentru alegerea unui logo al orasului s-au inscris 230 de proiecte. Mirel Palada face parte din juriu

In concursul organizat de Primaria Capitalei pentru alegerea unui logo pentru Bucuresti s-au inscris 230 de proiecte. Castigatorul va fi anuntat pe data de 3 mai, anunta municipalitatea intr-un comunicat de presa. Castigatorul va primi 50. 000 lei. Mirel Palada, fost membru PRU si purtator de cuvant al guvernului Ponta, face parte din juriu.

Serban Nicolae, despre audierile din comisia parlamentara privind alegerile din 2009: Augustin Lazar nu este foarte lamurit cat trebuie sa vorbeasca si cat trebuie sa se abtina

Presedintele Comisiei Juridice din Senat, Serban Nicolae, l-a acuzat pe procurorul general Augustin Lazar de comportament absolut inacceptabil dupa ce acesta a afirmat ca procurorii pot fi audiati doar de alti magistrati si nu au ce cauta in comisii de genul celei parlamentare de ancheta cu privire la alegerile prezidentiale din 2009.

Cum poti face parte din echipa lui Morosanu la Madrid. Pachete VIP lansate de Superkombat

Promotia Superkombat a anuntat ca lanseaza pachete VIP pentru toti cei care vor sa fie alaturi de Catalin Morosanu la meciul pe care acesta il va disputa impotriva polonezului Lukasz Krupadziorow pe 6 mai la Palacio Vistalegre din Madrid.

Farmexpert: Numarul farmaciilor care fac parte din comunitatea Alphega este mai mare decat cel estimat

Farmexpert, unul dintre cei mai mari distribuitori de medicamente din Romania, a propus anul trecut farmaciilor independente din Romania aderarea la o comunitate de farmacii derivata dintr-un concept european, Alphega. In jur de 550 de farmacii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )