Libnet.ro
UNICEF

00:07

PSD Brasov il sustine pe Liviu Dragnea in fruntea PSD

Antena3 Antena3,
PSD Brasov il sustine pe Liviu Dragnea in fruntea PSD

Presedintele interimar al PSD Brasov, Marius Dunca, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, ca principiile enuntate in scrisoarea prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea sunt normale, democratice, insa in. continuă pe Antena3

Deputat PSD, despre ramanerea lui Liviu Dragnea in fruntea PSD: Va duce catre prabusire si rupere totala

Unul dintre primii parlamentari PSD care si-a anuntat sustinerea neconditionata pentru scrisoarea asumata de Stanescu, Firea si Tutuianu este deputatul de Timis Adrian Pau. inca dinainte de aparitia scrisorii, Pau s-a plasat impotriva lui Liviu Dragnea. Acum, deputatul spune ca daca Liviu Dragnea nu pleaca partidul se va rupe.

Vicepresedintele Indiei, primit de Liviu Dragnea la Parlament

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, l-a primit pe vicepresedintele Indiei, Venkaiah M. Naidu, la Parlamentul Romaniei. Acolo se va semna un memorandum de intelegere intre Universitatea.

Victor Ponta cere demisia lui Liviu Dragnea: Modul in care a cofiscat si PSD si Parlamentul si Guvernul ne duce la dezastru. Sa se ocupe de procesul lui si sa ne lase (VIDEO)

Victor Ponta a salutat miercuri aparitia scrisorii publice semnate de mai multi lideri PSD prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD si a Camerei Deputilor si se aduc mai multe critici la adresa ac.

Textul complet al scrisorii prin care grupul disidentilor din PSD cere demisia lui Liviu Dragnea

A aparut scrisoarea in care se solicita demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor si din fruntea PSD. Semnatarii, Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu, in numele unui.

Scrisoarea liderilor PSD care cer DEMISIA lui Liviu Dragnea e semnata de un comitet de initiativa, condus de Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu: Acestia solicita ca Viorica Dancila sa asigure interimatul (TEXTUL INTEGRAL)

A aparut scrisoarea in care se solicita demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor si din fruntea PSD. Semnatarii, Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu, in numele unui.

Liviu Dragnea, anunt despre demisie

Situatie tensionata in PSD dupa ce trei lideri ai partidului au dat publicitatii o scrisoare in care cer demisia de urgenta a lui Liviu Dragnea atat din fruntea PSD cat si de la conducerea Camerei.

Marcel Ciolacu: Sustin scrisoarea colegilor mei. Liviu Dragnea a ajuns un om orbit de putere, orgolii si spaime imaginare

Deputatul PSD Marcel Ciolacu, fost vicepremier in cabinetul condus de Mihai Tudose, anunta la randul sau ca sustine scrisoarea semnata de Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu, afirmand ca in partid au fost luate decizii gresite si libertatea de exprimare a fost suprimata. El il acuza pe Liviu Dragnea ca a ajuns orbit de putere si vorbeste si de problemele personale ale liderului PSD, care fac ca modificarile la legile justitiei sa nu fie realizate.

Niculae Badalau, atac dur la adresa lui Liviu Dragnea: A atras asupra PSD oprobriul unei insemnate parti a societatii romanesti

Presedintele PSD Giurgiu, Niculae Badalau, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, ca se raliaza pozitiei exprimata in scrisoarea privind demisia lui Liviu Dragnea si considera ca aceasta este un demers.

Liviu Dragnea: Functia de presedinte PSD nu se ia cu japca

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca in aproximativ doua zile se va decide daca va fi convocat un Comitet Executiv National al formatiunii, adaugand ca functia de presedinte al partidului 039;039;nu se ia cu japca039;039;, ci printr-un vot masiv.

Ponta, noi amenintari pentru Liviu Dragnea

Victor Ponta il ameninta pe Liviu Dragnea cu noi poze care sa demonstreze ca acesta nu s-a luptat cu statul paralel. Fostul premier sustine ca liderul PSD foloseste sintagma pentru a defini toate institutiile.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )