Libnet.ro
UNICEF

12:45

PSD si PNL fac politica in biserica. Referendumul pentru familia traditionala, promovat in fata altarului

Adevărul Adevărul,
PSD si PNL fac politica in biserica. Referendumul pentru familia traditionala, promovat in fata altarului

Politicieni din mai multe partide s-au intalnit la o sedinta tinuta in biserica din Banesti pentru a discuta despre referendumul pentru modificarea Constitutiei. Liderii politici s-au pus la masa, cu spatele la altar, si le-au tinut discursuri celor din incapere. continuă pe Adevărul

Campanie halucinanta pentru referendumul pentru familia traditionala: Daca nu vii la vot, doi barbati vor putea adopta copilul tau (FOTO)

Campania pentru referendumul pentru familia traditionala depaseste granitele normale ale sustinerii unei tabere. De exemplu, la Timisoara a aparut pe un bloc un banner urias in care cetatenii sunt speriati.

REVISTA PRESEI 26.09.2018

Adevarul * PSD si PNL fac politica in biserica. Referendumul pentru familia traditionala, promovat in fata altarului Publicatia Adevatul scrie ca politicieni din mai multe partide s-au intalnit la o sedinta tinuta in biserica din Banesti pentru a discuta despre referendumul pentru modificarea Constitutiei. Liderii politici s-au pus la masa, cu spatele la altar, si le-au tinut discursuri celor din incapere.

Patriarhul Daniel, primul mesaj privind referendumul pentru familia traditionala: indemn ferm catre credinciosi

Liderul Bisericii Ortodoxe Romane, Patriarhul Daniel, a transmis un mesja fermn catre credinciosii stransi la liturghia oficiata cu ocazia sarbatorii Zamislirii Sf. Proroc Ioan Botezatorul prin care ii.

Dancila discuta cu socialistii europeni despre statul de drept si referendumul pentru familie - surse

Premierul Viorica Dancila discuta, miercuri, la Bruxelles, cu socialistii din Parlamentul European despre statul de drept, dar si despre referendumul pentru familia traditionala, au declarat pentru Mediafax surse din grupul SD din PE.

Cum va vota Firea la referendumul privind familia traditionala

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, va spune da la referendumul pentru revizuirea Constitutiei din 6 - 7 septembrie pentru ca familia reprezinta legatura cu trecutul si puntea catre viitor.

Politico: Referendumul pentru familie este anti-familie. Un exercitiu nerusinat de oportunism politic, care divizeaza si raneste

Referendumul privind familia traditionala ce va avea loc in Romania este doar o incercare a liderilor politici de a-i face pe votanti sa uite esecurile guvernarii, scrie Politico. Votantii vor fi.

Ipocrizia la romani. in tara in care se face referendum pentru familia traditionala, filmele porno cu lesbiene sunt in topul preferintelor pe Pornhub (FOTO)

Referendumul privind familia traditionala i-a impartit pe romani in doua tabere. Unii sustin ca familia trebuie sa fie strict uniunea dintre un barbat si o femeie si este o valoare care trebuie aparata,.

Gabriela Firea anunta ca va merge la referendumul privind familia traditionala. Cum va vota Primarul Capitalei

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca va merge la referendumul din 6-7 octombrie si va vota DA, precizand ca familia reprezinta legatura cu trecutul si puntea catre viitor. Familia.

Arhiepiscopul Tomisului, mesaj transant despre referendumul pentru familie

Arhiepiscopul Tomisului, iPS Teodosie, considera ca familia este alcatuita din barbat si femeie, precizand ca multi au deviat de la acest lucru si cred ca familia poate fi inteleasa si.

Caru' cu vedete: Kim Kardashian, din nou goala! Fotografia a strns 1 milion de like-uri n cteva ore; Ce mare crai a fost Nicu Ceausescu! Cine au fost femeile celebre din viata lui;Veste-soc pentru Familia Regala! Boala de care sufera Charles este mult ma

Mesajul Biancai Dragusanu pentru Victor Slav, dupa ce s-a afisat alaturi de o alta femeie: Sa se iubeasca mult. De mai bine de trei luni, Bianca Dragusanu si Victor Slav nu. Andreea Marin a marturisit care este problema de sanatate cu care se confrunta: Peste o luna voi face operatia. Andreea Marin, in varsta de 43 de ani, se va supune.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )