Libnet.ro
UNICEF

01:05

PSD raspunde atacurilor: USR nu vrea Fara penali pentru ca insusi liderul Dan Barna e penal si se teme ca va fi chemat la DNA!

Adevărul Adevărul,
PSD raspunde atacurilor: USR nu vrea Fara penali pentru ca insusi liderul Dan Barna e penal si se teme ca va fi chemat la DNA!

PSD a raspuns celor din USR care i-au acuzat ca au blocat votul pentru initiativa de revizuire a Constitutiei Fara penali in functii publice. continuă pe Adevărul

USR cere votarea in aceasta saptamana in Senat a initiativei Fara penali pentru a face referendum odata cu parlamentarele. Drula: Facem apel la PNL si PSD sa nu blocheze demersul

USR cere votarea initiativei Fara penali in aceasta saptamana in Senat, astfel incat referendumul sa aiba loc odata cu alegerile parlamentare.

Stenograma. Cum a impus PSD vot fizic in Senat ca sa blocheze Fara penali. PNL si UDMR, reactii dure. Liderul USR, moale la negocieri

Stenograma sedintei Comitetului liderilor din Senat arata modul cum PSD a impus votul fizic pentru proiectele aflate pe ordinea de zi de miercuri, precum si modul cum au protestat vehement cei din UDMR si PNL, in timp Uniunea Salvati Romania a contestat si ea procedura votului exclusiv fizic, dar a incercat sa gaseasca intelegere la social-democrati pentru un vot online.

DAN BARNA: PSD, PNL si UDMR au boicotat referendumul Fara Penali

Dan Barna a declarat ca joi a fost momentul adevarului si PSD, PNL si UDMR au boicotat referendumul Fara penali si sedinta Biroului permanent care nu s-a putut desfasura din cauza lipsei de cvorum. Fara Penali este parte din programul nostru de guvernare si conditie esentiala pentru participarea la orice coalitie care vrea, intr-adevar, reformarea Romanie, a adaugat liderul USR.

PNL boicoteaza sedinta conducerii Senatului: Spre deosebire de altii, noi nu avem incredere in PSD. Exista riscul ca initiativa Fara penali sa fie respinsa

Partidul National Liberal a anuntat ca reprezentantii acestuia nu vor participa la sedinta conducerii BP al Senatului, convocata la solicitarea USR, pentru a discuta punerea pe ordinea de zi a plenului a initiativei Fara penali. Liberalii sustin ca nu au incredere in cei din PSD si ca au banuiala ca ar vrea sa respinga initiativa de revizuire.

Cum se foloseste USR de initiativa Fara Penali in Functii Publice pentru a strange bani pentru propria campanie electorala si pentru a ataca PNL

Initiativa USR Fara penali in functii publice nu a ajuns, miercuri, la votul din Senat din lipsa de cvorum. Parlamentarii USR nu au mai intrat in sala dupa ce PSD a stabilit ca voturile sa aiba la baza.

PNL spune ca a boicotat sedinta conducerii Senatului pentru ca n-are incredere in PSD: Groparul justitiei de abia asteapta sa voteze impotriva proiectului Fara penali

Liberalii spun ca au boicotat sedinta de joi a Biroului Permanent al Senatului pentru ca nu au incredere in majoritatea PSD. De altfel, PNL sustine ca vrea ca initiativa Fara Penali sa fie adoptata si garanteaza ca acest lucru se va intampla dupa alegerile parlamentare, odata cu investirea noului Parlament.

Initiativa USR Fara Penali in functii publice a fost ingropata. Nu a fost cvorum. De ce nu a intrat USR in sala

Initiativa USR Fara penali in functii publice, care vizeaza modificarea Constitutiei, e pe ordinea de zi a Senatului, camera decizionala. Pentru a fi adoptata, initiativa are nevoie de doua treimi: 90 de voturi. PSD si PNL au anuntat ca voteaza demersul USR, insa ramane de vazut daca va fi cvorum de prezenta in primul rand) si daca se va strange apoi o majoritate de doua treimi, in conditiile in care votul va fi fizic, nu online.

Cum a fost ingropata in Senat initiativa USR Fara penali in functii publice. Mizele USR, PSD si PNL

Nu a fost cvorum in Senat la votul initiativei USR Fara penali in functii publice. Prin urmare, a iesit partial bine pentru toata lumea. USR poate ataca in campanie partidele trationale, pe motiv ca au blocat Fara penali. PNL scapa de referendum in ziua alegerilor, deci nu intareste USR. Iar PSD evita, elegant, intalnirea cu fantoma lui Liviu Dragnea.

USR-PLUS acuza o mascarada orchestrata de PSD si PNL si cere convocarea unei sedinte de urgenta a Senatului pentru votarea initiativei Fara penali

USR-PLUS le cere lui Ludovic Orban si Marcel Ciolacu sa sustina convocarea joi a unei sedinte de urgenta la Senat pentru initiativa Fara penali in functii publice, acuzand o mascarada orchestrata de PSD si PNL dupa ce plenul de miercuri a fost suspendat din lipsa de cvorum.

Cazanciuc: PSD va vota initiativa USR fara penali in functii publice

Presedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, sustine ca PSD va vota in plen initiativa USR fara penali in functii publice. Cazanciuc a mai spus ca senatorii vor participa fizic la sedinta iar pentru trecerea proiectului USR este nevoie de votul a doua treimi, mai exact 90 de voturi. Reamintim ca pe ordinea de zi a sedintei senatorilor se afla initiativa USR dar si cererea de reexaminare a presedintelului Klaus Iohannis privind legea alegerilor parlamentare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )