Libnet.ro
UNICEF

16:30

PSD va sesiza CCR, dupa ce Iohannis l-a propus din nou pe Orban premier

Antena3 Antena3,
PSD va sesiza CCR, dupa ce Iohannis l-a propus din nou pe Orban premier

Marcel Ciolacu a anuntat, la Gandurile lui Cristoiu, emisiune de pe Mediafax, ca votul de investitura a noului guvern Ludovic Orban va fi blocat, in Parlament. Presedintele Camerei Deputatilor a explicat si metodele prin care PSD va incerca sa nu se ajunga la vot. continuă pe Antena3

Consultari la Cotroceni: Ciolacu a confirmat ca PSD ar putea sesiza CCR daca Orban este desemnat din nou premier Declaratiile liderilor politici

Presedintele Klaus Iohannis a consultat astazi partidele parlamentare, fiind asteptat sa-l desemneze premier tot pe liberalul Ludovic Orban, in incercarea de a ajunge la alegerile anticipate. Iohannis a precizat insa ca, daca va constata in cadrul consultarilor ca nu exista o majoritate pentru dizolvarea Parlamentului, va insista pentru votarea unui guvernu construit in jurul PNL.

Ciolacu: doar cinci OUG din cate stim, presupunem ca 24, au avize. Despre desemnarea lui Pricopie: ne lipsesc 6 voturi

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca va sesiza CCR cu privire la ordonantele emise de Guvernul Orban, despre care sustine ca nu au avize, nefiind legale. in plus, Ciolacu spune ca PSD nu va vota sub nicio forma investirea unui nou Guvern Orban, considerand neconstitutionala o noua eventuala desemnare a acestuia in functia de premier. Cu toate acestea, Ciolacu spune ca este exclusa varianta alegerilor anticipate.

Ciolacu: Luam in calcul sesizarea CCR daca Iohannis il propune premier tot pe Orban (VIDEO)

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a declarat, la finalul consultarilor de la Cotroceni cu presedintele tarii, ca social-democratii iau in calcul sesizarea Curtii Constitutionale daca Iohannis il va.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )