Libnet.ro
UNICEF

01:06

VIDEO. Iohannis, la Matei Bals, dupa incendiu

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Iohannis, la Matei Bals, dupa incendiu

Presedintele Klaus Iohannis a transmis condoleante familiilor victimelor incendiului de la Institutu. continuă pe România Liberă

Toni Grecu, printre pacientii transferati de la Spitalul Matei Bals, dupa incendiu. in ce stare se afla actorul de la Divertis

Aparnoi informatii despre tragedia care s-a produs vineri dimineata la Spitalul Matei Bals din Capitala. Printre cei care au avut de suferit de pe urma izbuncnirii incendiului se afla siToni Grecu de.

Klaus Iohannis, primele declaratii despre incendiu de la Matei Bals. Ce a cerut, urgent, de la Vlad Voiculescu

Presedintele Klaus Iohannis a dat primele declaratii dupa incendiul care a avut loc in aceasta dimineata la Institutul Matei Bals, din Bucuresti. Ce spune seful statului despre tragedia care a avut loc? Klaus Iohannis, primele declaratii dupa incendiu Presedintele Klaus Iohannis a facut primele declaratii legate de tragedia care a avut loc vineri dimineata la .

Diana Sosoaca s-a dus la Spitalul Matei Bals sa ceara explicatii pentru incendiu si cheama romanii in strada: Este obligatoriu sa existe cel putin o demisie

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca, a facut scandal, vineri, in fata Institutului Matei Bals si a cerut explicatii pentru incendiu. Mai mult, a vrut sa intre in spital dar Jandarmii nu i-au permis acest lucru. Aceasta i-a chemat pe Parlamentari la fata locului iar romanilor le transmite sa iasa in strada sa protesteze.

PSD, pe tema incendiului de la Matei Bals: Dupa tragedia de la Piatra Neamt guvernarea liberala a promis ca va face controale. Ce au facut in tot acest timp?

Social-democratii au precizat, in contextul incendiului de la Institutul Matei Bals, ca dupa tragedia de la Spitalul Judetean Piatra Neamt guvernarea liberala a promis ca va face controale, ca va introduce noi proceduri, ca va lua masuri ca astfel de incendii sa nu se mai repete. Cu toate acestea, rezultatele intarzie sa apara.

Incendiu la spital: Iohannis va merge la Matei Bals, la ora 13.00

Presedintele Klaus Iohannis va merge, la ora 13. 00, la spitalul Matei Bals din Capitala, unde a avut loc un incendiu care s-a soldat cu patru morti.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE INCENDIUL DE LA MATEI BALS: Este o zi foarte trista. imi pare foarte rau

Presesintele Klaus Iohannis a declarat vineri, la Institutul Matei Bals, unde un incendiu puternic a provocat moartea a cinci pacienti, ca e o zi foarte trista, ca ii pare foarte rau si a transmis condoleante familiilor indoliate, iar celor care au fost in saloane le-a urat insanatosire grabnica.

Raed Arafat, declaratii de ultima ora despre reteaua electrica de la Matei Bals. in ce stare reala se afla, de fapt

Situatie dramatica la Institutul Matei Bals, dupa ce patru persoane si-au pierdut viata in incendiul izbucnit, iar alte peste 100 au fost evacuate. Ce spune Raed Arafat despre aceasta situatie? Reactia lui Raed Arafat, ce spune seful DSU Un incendiu devastator a avut loc la Institutul Matei Bals din Bucuresti, unde patru persoane si-au pierdut .

Incendiul de la Matei Bals: Arafat, iesire nervoasa catre un jurnalist care i-a spus ca este revoltator ce s-a intamplat: E revolta in capul dumneavoastra

Coordonatorul Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a avut o iesire nervoasa, vineri dimineata, la Institutul Matei Bals, dupa ce un jurnalist l-a intrebat cum este posibil sa aiba loc un nou incendiu intr-un spital, spunandu-i ca este revoltator. Este revolta in capul dumneavoastra, i-a spus Arafat jurnalistului, in prezenta ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu.

Imaginile VIDEO cu incendiul de la Matei Bals sunt aici. Ce s-a intamplat, de fapt

A fost filmat momentul izbucnirii incendiului de spitalul Matei Bals din Capitala, din aceasta dimineata, in jurul orei 5:00, cu o camera de supraveghere din zona. Imaginile VIDEO cu incendiul de la Matei Bals sunt aici Aceste imagini au fost filmate din blocul de langa Institut, la numai cateva secunde de la izbucnirea focului. Imaginile .

Klaus Iohannis, despre incendiul de la Institutul Matei Bals: Sunt probleme structurale in spitale. Am cerut ministrului Sanatatii sa lucreze cu celeritate la un proiect de reforma (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Institutul Matei Bals, acolo unde, vineri dimineata, s-a produs un incendiu soldat cu moartea a cinci pacienti COVID-19. Seful statului a subliniat ca exista probleme.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )