Libnet.ro
UNICEF

09:45

PSD vrea sa scoata conflictul de interese din Codul Penal

Adevărul Adevărul,
PSD vrea sa scoata conflictul de interese din Codul Penal

Deputatii din Comisia Juridica dezbat, astazi, un nou proiect de modificare a Codului Penal, care urmareste, practic, scoaterea faptei de conflict de interese din legislatia penala. Proiectul va fi dezbatut in procedura de urgenta. continuă pe Adevărul

PROIECT. Conflictul de interese ar putea fi ELIMINAT din Codul Penal. Avertismentele DNA. Ce baroni locali ar putea scapa de justitie

Comisia Juridica din Camera Deputatilor va discuta, in sedinta de marti, un proiect legislativ de modificare a Codului Penal, prin care o serie de dispozitii din sfera conflictului de interese sunt dezincriminate. DNA arata, intr-un punct de vedere transmis redactiei, ca adoptarea modificarilor ar putea afecta in mod serios activitatea de combatere a coruptiei la nivel inalt.

Klaus Iohannis se opune modificarilor pe conflictul de interese: Nu cred ca este momentul pentru modificari la Codul Penal si la Codul de Procedura Penala (VIDEO)

Update: Presedintele Klaus Iohannis considera ca nu este momentul pentru modificari la Codul Penal si la Codul de Procedura Penala. Nu cred ca este momentul pentru modificari la Codul Penal si la Codul de.

Mihai Voicu: Nu este corect fata de contribuabili ca parlamentarii sa-si angajeze rudele. Modificarile la Codul Penal nu ar trebui facute

Liberalul Mihai Voicu a declarat ca modificarile vizate pentru Codul Penal nu ar trebui facute pentru ca nu este corect ca parlamentarii sa-si poata angaja rudele la cabinetele parlamentare, transmite.

Klaus Iohannis SE OPUNE modificarilor la Codul Penal privind CONFLICTUL DE INTERESE

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, se declara preocupat de modificarile propuse de unii parlamentari pentru modificarea Codului Penal privind dezincriminarea conflictului de interese, se arata intr-un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.

Deputatii vor iar sa-si angajeze neamurile mutiland Codul Penal. Cum traduc specialistii conflictul de interese

Cinci parlamentari din tabara Puterii vor sa dezincrimineze conflictul de interese, pentru a-si putea angaja rudele la cabinetele parlamentare, dar si pentru a-i scapa de dosare penale pe cei deja incriminati.

Catalin Predoiu, atac la PSD pe proiectul de modificare a Codului Penal

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PNL si propunerea liberalilor pentru postul de prim-ministru, a scris, marti, pe contul sau de Facebook ca PSD vrea sa fure cu legea in mana. Cel putin asa catalogheaza Predoiu initiativa social-democratilor de modificare a Codului Penal pentru dezincriminarea conflictului de interese care mai spune ca prin astfel de modificari se incearca legalizarea furtului din bani publici .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )