Libnet.ro
UNICEF

01:05

Putin este pregatit pentru o intalnire cu Donald Trump imediat ce Washingtonul isi da acordul

Adevărul Adevărul,
Putin este pregatit pentru o intalnire cu Donald Trump imediat ce Washingtonul isi da acordul

Vladimir Putin este pregatit pentru o intalnire fata in fata cu presedintele SUA, Donald Trump, odata ce Washingtonul da unda verde, a declarat duminica presedintele rus, citat de DPA. continuă pe Adevărul

Putin, pregatit pentru o intalnire cu Trump

Vladimir Putin este pregatit pentru o intalnire fata in fata cu presedintele SUA Donald Trump, odata ce Washingtonul da unda verde, a declarat astazi presedintele rus, citat de DPA.

Noul premier al Italiei este de acord cu Donald Trump: Rusia ar trebui sa revina n G8

Noul sef al guvernului populist italian Giuseppe Conte s-a declarat vineri de acord cu presedintele american Donald Trump, care a cerut G7 sa reintegreze Rusia, scrie AFP.

UPDATE Kim Jong Un a ajuns la Singapore pentru summitul istoric cu Donald Trump

Liderul de la Phenian, Kim Jong Un, a sosit duminica la Singapore in vederea istoricului summit de marti cu presedintele SUA, Donald Trump. Acesta este asteptat sa ajunga si el la Singapore in cursul zilei de duminica. Tema reuniunii vizeaza denuclearizarea Coreei de Nord, transmite agentia dpa, citata de Agerpres.

Financial Times: Occidentul minus unu: cum ajuta Donald Trump China

Este greu de ales care dintre cele doua evenimente - un summit ratat G-6 plus unul din Canada sau unul reusit cu Coreea de Nord - este mai in)credibil. Dar primul castiga. Unindu-i pe cei mai mari aliati ai Americii impotriva SUA, Trump a declansat ceva inimaginabil. Oile isi abandoneaza pastorul. Fara America, G-7 nu ar exista. Este structura cea mai apropiata de un comitet de indrumare de care dispune Occidentul. Acesta este motivul pentru care China, a doua economie a lumii, nu a fost niciodata invitata in club, potrivit Financial Times, citat de Rador.

Donald Trump critica zvonurile despre Melania, acuzata ca apare prea rar in public

Donald Trump a criticat zvonurile lansate de presa despre Melania, care este acuzata ca apare prea RAR in public. Fake News Media a fost atat de nedreapta, si de imorala, fata de sotia mea, a scris.

Kim Jong-un a sosit in Singapore pentru summitul istoric cu Donald Trump

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a sosit, duminica, in Singapore, inaintea unui summit istoric cu presedintele Statelor Unite Donald Trump, a informat presa locala, transmite agentia dpa. Kim a sosit pe.

UPDATE Kim Jong Un si Donald Trump au ajuns la Singapore pentru summitul istoric de marti

Presedintele american Donald Trump si liderul de la Phenian, Kim Jong Un, au ajuns duminica la Singapore in vederea istoricului summit de marti, la care se va discuta despre denuclearizarea Coreei de Nord, transmite agentia dpa, citata de Agerpres.

Dennis Rodman, fosta vedeta a baschetului american, si-a anuntat participarea la intalnirea dintre Donald Trump si Kim Jong Un, din Singapore

Fostul baschetbalist american Denis Rodman a anuntat, printr-un mesaj pe Twitter, ca va merge la Singapore pentru intalnirea dintre Donald Trump si Kim Jong Un.

SCANDAL la nivel inalt! Donald TRUMP cere ca RUSIA sa fie reintegrata in G7

Presedintele american Donald Trump a cerut vineri omologilor sai din G7 sa reintegreze Rusia in aceasta organizatie internationala. Au expulzat Rusia, ar trebui sa reintegreze Rusia. Pentru ca trebuie sa.

DONALD TRUMP s-a dezlantuit impotriva lui EMMANUEL MACRON! Incident TENSIONAT la summitul G7

Presedintele american, Donald Trump, va parasi summitul G7 din Quebec, cea mai mare provincie din Canada, inainte de incheierea reuniunii grupului tarilor puternic industrializate, a informat vineri Casa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )