Libnet.ro
UNICEF

01:06

SCANDAL la nivel inalt! Donald TRUMP cere ca RUSIA sa fie reintegrata in G7

B1 B1,
SCANDAL la nivel inalt! Donald TRUMP cere ca RUSIA sa fie reintegrata in G7

Presedintele american Donald Trump a cerut vineri omologilor sai din G7 sa reintegreze Rusia in aceasta organizatie internationala. Au expulzat Rusia, ar trebui sa reintegreze Rusia. Pentru ca trebuie sa. continuă pe B1

Trump cere G7 sa reintegreze Rusia: Au expulzat Rusia / Trebuie sa avem Rusia la masa negocierilor

Presedintele american Donald Trump a cerut vineri omologilor sai din G7 sa reintegreze Rusia in aceasta instanta internationala, scrie AFP.

SCANDAL DIPLOMATIC fara precedent! Se cere expulzarea noului ambasador american de la Berlin

Partidele de stanga din Germania au cerut marti expulzarea noului ambasador american de la Berlin, apropiat al lui Donald Trump, acuzat de amestec in problemele interne si de agravarea relatiilor bilaterale deja.

Noul premier al Italiei este de acord cu Donald Trump: Rusia ar trebui sa revina n G8

Noul sef al guvernului populist italian Giuseppe Conte s-a declarat vineri de acord cu presedintele american Donald Trump, care a cerut G7 sa reintegreze Rusia, scrie AFP.

VIDEO Rudy Giuliani, avocatul presedintelui SUA: Kim Jong Un a impolorat n genunchi pentru un summit cu Donald Trump

Avocatului lui Donald Trump, Rudy Giuliani, spune ca, dupa ce presedintele american a anulat summitul cu liderul nord-coreean, luna trecuta, Kim Jong Un s-a pus in genunchi si a implorat ca intalnirea sa fie restabilita, relateaza CBS News.

Donald Trump si conceptul Gratierii Absolute

Presedintele Donald Trump va ramane in istorie ca deschizator de drumuri. Fie si numai prin acest senzational mesaj pe Twitter prin care, pentru a sarbatori cum se cuvinte cea de-a 500-a zi de mandat, isi afirma dreptul sau absolut de a se gratia pe sine insusi. N-o face acum pur si simplu pentru ca nu are nimic sa-si reproseze, dar, altfel, nici un fel de problema, poate s-o faca.

Donald Trump si conceptul Gratierii Absolute. Nu ma indoiesc ca exista lideri politici care sa ofteze cu jind dupa o asemenea prerogativa

Presedintele Donald Trump va ramane in istorie ca deschizator de drumuri. Fie si numai prin acest senzational mesaj pe Twitter prin care, pentru a sarbatori cum se cuvinte cea de-a 500-a zi de mandat, isi afirma dreptul sau absolut de a se gratia pe sine insusi.

Klaus Iohannis pleaca astazi intr-o vizita in Polonia; el va prezida, alaturi de presedintele Andrzej Duda, Reuniunea la Nivel inalt a Formatului Bucuresti (B9)

Presedintele Klaus Iohannis va pleca joi intr-o vizita de doua zile in Polonia, care include consultari cu omologul sau polonez Andrzej Duda pe teme legate de Parteneriatul Strategic dintre cele doua tari si cooperarea in domeniul securitatii, iar vineri cei doi sefi de stat vor prezida Reuniunea la Nivel inalt a Formatului Bucuresti B9).

DONALD TRUMP s-a dezlantuit impotriva lui EMMANUEL MACRON! Incident TENSIONAT la summitul G7

Presedintele american, Donald Trump, va parasi summitul G7 din Quebec, cea mai mare provincie din Canada, inainte de incheierea reuniunii grupului tarilor puternic industrializate, a informat vineri Casa.

Donald Trump, ntrebat pe cine va mai gratia: Ma gndesc la Muhammad Ali

Presedintele american Donald Trump a declarat vineri ca are in vedere gratierea postuma a legendei boxului Muhammad Ali, care a refuzat sa participe la razboiul din Vietnam, scrie AFP.

Donald Trump s-a certat cu Emmanuel Macron, dupa ce SUA au impus taxe vamale suplimentare aliatilor sai

Presedintele american, Donald Trump, va parasi summitul G7 din Quebec, cea mai mare provincie din Canada, inainte de incheierea reuniunii grupului tarilor puternic industrializate, a informat vineri Casa Alba, tr.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2647 seconds )