Libnet.ro
UNICEF

01:05

Putin: Evenimentele din Crimeea au demonstrat noile capacitati ale armatei ruse.

România Liberă România Liberă,
Putin: Evenimentele din Crimeea au demonstrat noile capacitati ale armatei ruse.

Presedintele rus, Vladimir Putin, a subliniat vineri ca rolul jucat de militarii rusi in Crimeea a demonstrat noile capacitati ale armatei, relateaza AFP, citata de Mediafax. Evenimentele din Crimeea au fost un examen. Ele au demonstrat noile capacitati ale fortelor noastre armate si moralul solid al oamenilor, a declarat presedintele rus, confirmand implicit participarea militarilor rusi la preluarea controlului peninsulei ucrainene. Citeste si: SUA interzice exportul in Rusia de . continuă pe România Liberă

Vladimir Putin: Evenimentele din Crimeea demonstreaza noile capacitati ale armatei ruse

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat vineri ca evenimentele din Crimeea demonstreaza noile capacitati ale armatei ruse, transmit AFP si Interfax, recunoscind implicit pentru prima oara implicarea militarilor rusi in preluarea controlului asupra peninsulei ucrainene.

Vladimir Putin: Evenimentele din Crimeea au demonstrat noile capacitati ale armatei ruse

Presedintele rus, Vladimir Putin, a subliniat vineri ca rolul jucat de militarii rusi in Crimeea a demonstrat noile capacitati ale armatei, relateaza AFP. Evenimentele din Crimeea au fost un examen. Ele au.

Vladimir Putin: Evenimentele din Crimeea au demonstrat noile capacitati ale armatei ruse

Presedintele rus, Vladimir Putin, a subliniat vineri ca rolul jucat de militarii rusi in Crimeea a demonstrat noile capacitati ale armatei, relateaza AFP .

Putin i-a cerut lui Obama o solutie politica la criza din Ucraina.

Presedintele rus Vladimir Putin a discutat, vineri seara, cu omologul sau america Barack Obama, despre criza din Ucraina, conform Realitatea. net. Citeste si:Putin: Evenimentele din Crimeea au demonstrat noile capacitati ale armatei ruse Vladimir Putin i-a cerut lui Obama sa-i ofere o solutie politica la situatia din Ucraina. Citeste si: Obama cere Rusiei sa isi retraga militarii de la frontiera cu Ucraina.

Banca Mondiala: Conflictul din Crimeea contracta economia Rusiei.

Economia Rusiei va inregistra o scadere anul acesta, cresterea economica fiind estimata la 1,3% fata de 3,4% cat a fost in 2014, se arata intr-un raport al Bancii Mondiale, publicat miercuri. Lipsa reformelor structurale a erodat increderea consumatorilor si a oamenilor de afaceri, indica documentul. Evenimentele recente din Crimeea au agravat problema de incredere, transformand-o intr-o criza ce afecteaza economia Rusiei. Institutia financiara internationala a schitat doua scenarii privind .

Epilog la criza din Crimeea? Nu, doar inceputul dezbaterii despre comportamentul Romaniei si rolul NATO in Europa Centrala si de Est

La exact o luna de la debutul crizei din Crimeea, Vestul si Rusia au pus pe hold orice initiativa care ar putea reinflama spiritele. Crimeea e de facto a Rusiei si probabil ca nu exista cale de intoarcere, Kremlinul da semnale ca se abtine de la viitoare agresiuni teritoriale, Vestul a renuntat la a treia si cea mai dura runda de sanctiuni, iar Ucraina se pregateste de alegeri si reconstructie daca Rusia nu va reincepe sa provoace tensiuni in est si sud). Usurinta cu care Rusia a stricat echilibrul de putere in Europa trebuie insa sa provoace o dezbatere decisiva despre rolul NATO in Europa Centrala si de Est, iar Romania are un cuvint de spus. Nu inainte insa de a clarifica unele chestiuni interne, precum lipsa de reactie institutionala a premierului la adresa Federatiei Ruse, o pozitionare ambigua ce determina o vulnerabilitate pentru Romania daca Victor Ponta devine presedinte.

GALERIE FOTO: Olanda refuza sa trimita Rusiei piese arheologice imprumutate din Crimeea.

Piesele arheologice din Crimeea, care au fost imprumutate unui muzeu din Amsterdam trebuie returnate la incheierea expozitiei, a declarat, joi, Mikhail Shvydkoi, reprezentant al presedintelui rus privind cooperarea culturala internationala, citat de agentia de stiri RIA Novosti. Duminica, presa a aratat ca reprezentantii muzeului din Olanda, dupa ce s-a consultat cu Ministerul de Externe, au decis sa trimita piesele arheologice Ministerului Culturii de la Kiev. Nu pot spune care este, in .

Premierul din Crimeea are legaturi cu Mafia

Premierul din Crimeea, Serghei Aksionov, a fost implicat in traficul cu arme, dezvaluie cotidianul Der Spiegel, care prezinta un document cu informatii privind legaturile influentului sef al Guvernului de la Simferopol cu gruparile de crima organizata.

Drapelul Rusiei, arborat in toate cele 193 de unitati militare ucrainene din Crimeea

Drapelul Federa and tiei Ruse a fost arborat, in aceasta diminea and ta, in toate cele 193 de unita and ti militare ucrainene din Crimeea, relateaza agen and tia de presa ucraineana Unian.

Bloomberg: Criza din Crimeea va accelera reorientarea hidrocarburilor Rusiei catre China

Criza din Crimeea va schimba calculele politice privind industria de petrol si gaze accelerand eforturile Rusiei de a vinde mai mult in China si lasand Europa in situatia de a importa mai scump, in timp ce.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )