Libnet.ro
UNICEF

05:45

Vladimir Putin: Evenimentele din Crimeea au demonstrat noile capacitati ale armatei ruse

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vladimir Putin: Evenimentele din Crimeea au demonstrat noile capacitati ale armatei ruse

Presedintele rus, Vladimir Putin, a subliniat vineri ca rolul jucat de militarii rusi in Crimeea a demonstrat noile capacitati ale armatei, relateaza AFP . continuă pe Wall-Street Ro

Vladimir Putin: Evenimentele din Crimeea demonstreaza noile capacitati ale armatei ruse

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat vineri ca evenimentele din Crimeea demonstreaza noile capacitati ale armatei ruse, transmit AFP si Interfax, recunoscind implicit pentru prima oara implicarea militarilor rusi in preluarea controlului asupra peninsulei ucrainene.

Vladimir Putin: Evenimentele din Crimeea au demonstrat noile capacitati ale armatei ruse

Presedintele rus, Vladimir Putin, a subliniat vineri ca rolul jucat de militarii rusi in Crimeea a demonstrat noile capacitati ale armatei, relateaza AFP. Evenimentele din Crimeea au fost un examen. Ele au.

Putin: Evenimentele din Crimeea au demonstrat noile capacitati ale armatei ruse.

Presedintele rus, Vladimir Putin, a subliniat vineri ca rolul jucat de militarii rusi in Crimeea a demonstrat noile capacitati ale armatei, relateaza AFP, citata de Mediafax. Evenimentele din Crimeea au fost un examen. Ele au demonstrat noile capacitati ale fortelor noastre armate si moralul solid al oamenilor, a declarat presedintele rus, confirmand implicit participarea militarilor rusi la preluarea controlului peninsulei ucrainene. Citeste si: SUA interzice exportul in Rusia de .

Putin i-a cerut lui Obama o solutie politica la criza din Ucraina.

Presedintele rus Vladimir Putin a discutat, vineri seara, cu omologul sau america Barack Obama, despre criza din Ucraina, conform Realitatea. net. Citeste si:Putin: Evenimentele din Crimeea au demonstrat noile capacitati ale armatei ruse Vladimir Putin i-a cerut lui Obama sa-i ofere o solutie politica la situatia din Ucraina. Citeste si: Obama cere Rusiei sa isi retraga militarii de la frontiera cu Ucraina.

Vladimir Putin se imprumuta de la fondurile de pensii

Rusia vinde obligatiuni direct fondurilor de pensii si bancilor pentru a evita sa se imprumute de pe piata financiara, dupa patru licitatii nereusite de la incursiunea presedintelui rus Vladimir Putin in Crimeea, potrivit Bloomberg.

Banca Mondiala: Conflictul din Crimeea contracta economia Rusiei.

Economia Rusiei va inregistra o scadere anul acesta, cresterea economica fiind estimata la 1,3% fata de 3,4% cat a fost in 2014, se arata intr-un raport al Bancii Mondiale, publicat miercuri. Lipsa reformelor structurale a erodat increderea consumatorilor si a oamenilor de afaceri, indica documentul. Evenimentele recente din Crimeea au agravat problema de incredere, transformand-o intr-o criza ce afecteaza economia Rusiei. Institutia financiara internationala a schitat doua scenarii privind .

Cum lucreaza Vladimir Putin. Profilul psihologic al unui fost ofiter KGB

Ochii l-au ajutat sa-si construiasca legenda. Aproape fiecare dintre cei care l-au intalnit personal pe Vladimir Putin a fost impresionat de ochii lui glaciali, de un albastru-gri. Dar acestia sunt doar una dintre mastile pe care ofiterul KGB, aflat de 14 ani in fruntea Rusiei, a invatat sa le foloseasca atat de bine. Portretul mediatic al barbatului de otel nu este fidel personalitatii reale a lui Vladimir Putin. Descris de ceilalti mari lideri politici ai lumii, presedintele Federatiei Ruse arata altfel in culise.

Vladimir Putin l-a sunat pe Barack Obama pentru a discuta despre criza din Ucraina

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a telefonat, vineri seara, omologului sau american, Barack Obama, pentru a discuta propunerea Statelor Unite de a gasi o solutie politica la actuala criza din Ucraina, relateaza site-ul britanic BBC.

Vladimir Putin si Barack Obama au discutat despre Transnistria si Ucraina

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a telefonat, vineri seara, omologului sau american, Barack Obama, pentru a discuta propunerea Statelor Unite de a gasi o solutie politica la actuala criza din Ucraina, relateaza BBC. De asemenea, cei doi sefi de stat au discutat si despre Transnistria, liderul de la Moscova afirmand ca este dispus la o rezolvare pasnica a conflictului din aceasta regiune.

Vladimir Putin l-a sunat pe Barack Obama pentru a discuta despre Transinistria si Ucraina

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a telefonat, vineri seara, omologului sau american, Barack Obama, pentru a discuta propunerea Statelor Unite de a gasi o solutie politica la actuala criza din Ucraina, relateaza site-ul britanic BBC. De asemenea, cei doi sefi de stat au discutat si despre Transnistria, liderul de la Moscova afirmand ca este dispus la o rezolvare pasnica a conflictului din aceasta regiune.

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )