Libnet.ro
UNICEF

01:05

Puya, despre cazul pedofilului: Legea strazii il va judeca

Antena3 Antena3,
Puya, despre cazul pedofilului: Legea strazii il va judeca

Tata de doua fete, Puya a luat atitudine pe pagina sa de Facebook despre cazul pedofilului. Rapperul a amintit si de cazul pedofilului belgian Marc Dutroux. Marc Dutroux este autorul unor violuri si crime ale. continuă pe Antena3

Andronescu, despre cazul pedofilului din Drumul Taberei: Sa-si dea demisia cei care l-au iertat in 2012 si n-au putut sa spuna despre el ce fel de om este

Senatoarea PSD Ecaterina Andronescu a declarat, la Adevarul Live, ca autoritatile ar fi trebuit sa se sesizeze mai repede in ceea ce-l priveste pe suspectul de pedofilie din Drumul Taberei si ca persoanele care au stiut de apucaturile acestuia inca din 2012 ar trebui sa-si dea demisia.

Declaratie surprinzatoare in cazul pedofilului din lift. Ce i-a spus un politist lui Mihai Gadea

Mihai Gadea a povestit marti seara despre un eveniment care i s-a intamplat zilele trecute. Un politist l-a abordat pe strada si i-a spus sa mearga pana la capat in privinta.

Masuri radicale la Ministerul de Interne, dupa cazul pedofilului politist. Ce a hotarat Carmen Dan

Ministerul Afacerilor Interne sustine, referitor la cazul agentului suspectat de fapte de pedofilie, ca este nevoie de o reforma a sistemului, precizand ca toti sefii din politie care au ascuns.

Procurorii bucuresteni extind ancheta in cazul pedofilului

Procurorii au extins cercetarile initiale in cazul agresorului celor doi copii, fiind identificate si cercetate criminalistic alte zone din Bucuresti in care autorul agresiunii a fost prezent. Po.

Carmen Dan, despre cazul politistului suspect de pedofilie: Nu am vazut pe nimeni sa faca un pas in spate

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, marti dimineata, ca l-a informat pe premierul Mihai Tudose despre masurile dispuse ca urmare a depistarii politistului suspectat de agresiune sexuala asupra.

Carmen Dan despre cazul politistului acuzat de pedofilie:Nu am vazut pe nimeni sa faca un pas in spate. Probabil ca au apreciat ca nu exista responsabilitate

Ministrul de interne Carmen Dan a spus marti, in legatura cu cazul politistului acuzat de pedofilie, ca nimeni din politie nu si-a asumat raspunderea.

Noi dezvaluiri despre cazul Lucan. Cum l-a ajutat Emil Boc pe medic sa castige un milion de euro dintr-o afacere imobiliara

Noi dezvaluiri in cazul medicului Mihai Lucan! Clinica privata a acestuia, construita pe un teren al Primariei din centrul Clujului, este o afacere care aduce un profit de circa 1 milion de euro pe an. Cu.

Boris Gilca, despre cazul tinerei care a nascut in toaleta Institutului Mamei si Copilului:Avem si oameni care au imbracat intamplator halatul de medic

Secretarul general de stat al Ministerului Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, Boris Gilca, a declarat ca institutia pe care o reprezinta a initiat o ancheta pe cazul tinerei care a fost nevoita sa nasca in toaleta Institutului Mamei si Copilulului. Potrivit oficialului, rezultatele preliminare ale anchetei vor fi publicate in zilele urmatoare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )