Libnet.ro
UNICEF

19:30

Declaratie surprinzatoare in cazul pedofilului din lift. Ce i-a spus un politist lui Mihai Gadea

Antena3 Antena3,
Declaratie surprinzatoare in cazul pedofilului din lift. Ce i-a spus un politist lui Mihai Gadea

Mihai Gadea a povestit marti seara despre un eveniment care i s-a intamplat zilele trecute. Un politist l-a abordat pe strada si i-a spus sa mearga pana la capat in privinta. continuă pe Antena3

Declaratia uimitoare a concubinei pedofilului din lift: Nu face sotul meu asa ceva, el iubeste copiii

Agresorul care a abuzat doi copii in lift a fost retinut pentru 24 de ore, urmand sa fie dus in fata judecatorilor cu propunere de arestare. Suspectul suferta de diabet si spune ca nu stie sa.

Noi amanunte din viata pedofilului din lift! Concubina individului care a ingrozit o intreaga Romanie lucreaza la spital!

Noi informatii socante despre agentul de politie pedofil. Imediat dupa agresiuni, barbatul a plecat din Bucuresti si s-a intors abia in aceasta dimineata. Unii colegi spun ca barbatul.

Andronescu, despre cazul pedofilului din Drumul Taberei: Sa-si dea demisia cei care l-au iertat in 2012 si n-au putut sa spuna despre el ce fel de om este

Senatoarea PSD Ecaterina Andronescu a declarat, la Adevarul Live, ca autoritatile ar fi trebuit sa se sesizeze mai repede in ceea ce-l priveste pe suspectul de pedofilie din Drumul Taberei si ca persoanele care au stiut de apucaturile acestuia inca din 2012 ar trebui sa-si dea demisia.

Subiectele zilei:Cum l-a ajutat Emil Boc pe medicul Mihai Lucan sa castige 1 milion de euro din inchirierea clinicii private;Posibilul profil psiho-criminologic al pedofilului din lift; Cele mai bune tari in care sa faci afaceri in 2018. Pe ce loc se sit

Peste 10. 300 de cazuri de rujeola de la debutul epidemiei in Romania. Peste 10. 300 de cazuri de rujeola s-au inregistrat. Se planifica un nou capitol al relatiilor germano-turce. Judecand dupa dorintele exprimate de catre cei doi premieri.

Reactia neasteptata a lui Marian Godina, dupa prinderea pedofilului din Drumul Taberei

Politistul Marian Godina a spus luni, dupa prinderea pedofilului din Drumul Taberei, dovedit a fi politist de meserie, ca ii este jena, iar acest individ tocmai a pus o pata imensa pe.

Ce s-a intamplat cu hainele purtate de politist in ziua agresiunii din lift. Ce au gasit anchetatorii in telefoanele si laptopurile din casa barbatului

O alta informatie importanta: hainele purtate de suspectul de pedofilie in ziua atacului din lift au fost gasite aseara de politisti la perchezitii.

Cinci suspecti audiati de Politie in cazul pedofilului care a agresat doi copii intr-un lift. Portretul-robot, impartit locuitorilor din Drumul Taberei

Oficialii Politiei Capitalei au prezentat detalii in cazul barbatului care vineri, 5 ianuarie, a agresat sexual doi copii intr-un lift al unui bloc din cartierul bucurestean Drumul Taberei.

Masuri radicale la Ministerul de Interne, dupa cazul pedofilului politist. Ce a hotarat Carmen Dan

Ministerul Afacerilor Interne sustine, referitor la cazul agentului suspectat de fapte de pedofilie, ca este nevoie de o reforma a sistemului, precizand ca toti sefii din politie care au ascuns.

Procurorii bucuresteni extind ancheta in cazul pedofilului

Procurorii au extins cercetarile initiale in cazul agresorului celor doi copii, fiind identificate si cercetate criminalistic alte zone din Bucuresti in care autorul agresiunii a fost prezent. Po.

Declaratii de ultima ora la Ministerul de Interne despre pedofilul din lift

Ministerul de Interne a facut primele declaratii despre pedofilul care a agresat doi copii intr-un lift din Drumul Taberei, din Capitala. Exista deja o mare tensiune, iar ministrul Afacerilor Interne n.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )