Libnet.ro
UNICEF

23:15

Radio Europa Libera VIDEO Doi srilankezi in Harghita - O poveste despre ura si dezinformare

Hotnews Hotnews,
 Radio Europa Libera VIDEO Doi srilankezi in Harghita - O poveste despre ura si dezinformare

Un sat se rascoala impotriva a doi migranti, angajati legal, la o brutarie din Ditrau. Acuza ca li se schimba cultura si nu mai cumpara paine facuta de strainii pe care-i vor plecati din leaganul lor crestin. continuă pe Hotnews

Sumele uriase platite de PSD in epoca Dragnea pentru mitingul tricourilor albe impotriva magistratilor-Europa Libera

PSD nu poate justifica facturile platite pentru organizarea mitingului din 9 iunie 2018 din Piata Victoriei. Desi partidul s-a laudat mereu in spatiul public cu forta sa organizatorica, PSD a incheiat un contract cu o firma din Bucuresti pentru reusita acestui eveniment, scrie Europa Libera. Curtea de Conturi a descoperit ca sunt probleme cu sumele platite de PSD pentru Congresul din martie 2018, mitingul din Piata Victoriei si Consiliul National din decembrie 2018. Cele trei evenimente importante din viata PSD au ajuns la firma Holiday Club SRL, care se descrie ca fiind o agentie de turism. PSD a incheiat trei contracte cu SC Holiday Club in valoare totala de 2. 536 lei aproape 585. 000 euro). Firma a fost infiintata in 2016, are un singur angajat, iar cel mai bun an al sau a fost in 2018, cand a prins contractele cu PSD.

Europa Libera: PSD-Dragnea a inchiriat avioane private pentru deplasarile in Israel si Elvetia

Europa Libera va prezinta noi informatii despre modul in care PSD a cheltuit banii publici incasati de la buget. Social-democratii au probleme sa justifice in fata Curtii de Conturi sumele platite pentru avioanele private inchiriate pentru Liviu Dragnea si echipa lui.

EXCLUSIV RASTURNARE DE SITUATIE: Proprietara brutariei din Ditrau le cere scuze localnicilor pentru ca a adus muncitori straini fara sa-i consulte. Cei doi srilankezi, mutati din procesul de productie a painii

Proprietara brutariei din Ditrau, care a angajat doi barbati din Sri Lanka, a prezentat scuze localnicilor din comuna din Harghita pentru ca a adus muncitori straini fara a-i consulta pe membrii comunitatii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )