Libnet.ro
UNICEF

18:30

Radu Banciu: Acuzatiile purtatorului de cuvant al Guvernului la adresa presedintelui arata ca suntem o tara bananiera

B1 B1,
Radu Banciu: Acuzatiile purtatorului de cuvant al Guvernului la adresa presedintelui arata ca suntem o tara bananiera

Jurnalistul Radu Banciu a declarat, duminica seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu, de pe B1 TV, ca declaratiile purtatorului de cuvant al Guvernului, Mirel Palada, la adresa presedintelui Traian. continuă pe B1

Atac deplasat al purtatorului de cuvant al Guvernului la adresa presedintelui Basescu: Speriat, incoerent si matrafoxat

Reactie fara precedent a purtatorului de cuvant al Guvernului, in urma declaratiilor pe buget, facute de seful statului. Mirel Palada s-a lansat intr-un atac deplasat la adresa presedintelui Traian Basescu, p.

Radu Banciu: in 2015 nu va mai exista niciun ziar in Romania. Toata presa se va muta pe online

Jurnalistul Radu Banciu a declarat luni seara, in emisiunea Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, ca presa scrisa va disparea din Romania in cel mult doi ani, aratand ca toata presa se va muta pe online.

Radu Banciu: A pronuntat Mircea Badea in emisiunea lui cuvantul Cacarau. M-a violat ca pe o baba de 89 de ani, in ajun de Craciun

Jurnalistul Radu Banciu a marturisit, vineri seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu, de pe B1 TV, ca a fost pradat de tot ce avea mai scump chiar de Mircea Badea. Mai exact, jurnalistul Antenei 3 ar .

Crin Antonescu, despre afirmatiile lui Palada la adresa lui Basescu: De necomentat

Liderul PNLCrin Antonescu a refuzat sa comenteze afirmatiile purtatorului de cuvant al Guvernului Mirel Palada la adresa presedintelui Traian Basescu. inrebat ce parere are despre atacurile lansate de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3132 seconds )