Libnet.ro
UNICEF

05:30

Radu Banciu: A pronuntat Mircea Badea in emisiunea lui cuvantul Cacarau. M-a violat ca pe o baba de 89 de ani, in ajun de Craciun

B1 B1,
Radu Banciu: A pronuntat Mircea Badea in emisiunea lui cuvantul Cacarau. M-a violat ca pe o baba de 89 de ani, in ajun de Craciun

Jurnalistul Radu Banciu a marturisit, vineri seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu, de pe B1 TV, ca a fost pradat de tot ce avea mai scump chiar de Mircea Badea. Mai exact, jurnalistul Antenei 3 ar . continuă pe B1

Radu Banciu: Draga Anna Lesko, decat sa-l fi iubit pe Sabin Ilie, mai bine te culcai cu CFR Marfa. Tot erai mai castigata!

Jurnalistul Radu Banciu a prezentat, joi seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu, de pe B1 TV, bilantul amantilor vedetelor autohtone. Banciu a enumerat lunga lista a amantilor pe care i-au avut.

Radu Banciu: Ponta le-a purtat ghinion alor nostri si la tur si la retur, cu aparitiile sale la TV

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, miercuri seara, in cadrul emisunii Lumea luiBanciu, de pe B1 TV, cum le-a purtat ghinion premierul Ponta romanilor in meciurile cu nationala Greciei, in barajul de.

Radu Banciu: Singurul responsabil pentru esecul de la meciul cu Grecia e Basescu. Nu poti sa-l faci triumfator in lupte pe Traian la Antena 1

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit, marti seara, in cadrul emisunii Lumea luiBanciu, de pe B1 TV, despre ratarea calificarii la Cupa Mondiala din Brazilia, dupa ce a incheiat la egalitate, marti.

Mircea Badea: N-ai cum sa nu remarci intensitatea cu care propaganda basista cauta diversiuni

Ma uit cu cata disperare incearca propaganda basista sa acopere multiplele derapaje in scandalul terenurilor lui Basescu a spus Mircea Badea in cadrul editiei de joi a emisiunii in Gura Presei. E un.

Mircea Badea: Basescu Traian, fara doar si poate, a facut trafic de influenta

Mircea Badea este de parere ca Traian Basescu a facut trafic de influenta astfel incat fiica sa, Ioana Basescu, sa obtina un credit de la CEC Bank. Discutia, asa cum am spus si aseara, trebuie.

Mircea Badea: Black Friday e o teapa

Mircea Badea a intervenit in cadrul editiei de joi a emisiunii 100 de minute cu Alessandra Stoicescu, unde a vorbit despre doua dintre cele mai importante subiecte ale zilei. Black Friday e o ineptie si o.

Mircea Badea, despre averea Ioanei Basescu: Vinde si droguri? Sau are o tiparnita la ea acasa?

Mircea Badea, realizatorul emisiunii in Gura Presei a vorbit miercuri, la Sinteza Zilei, despre averea Ioanei Basescu, intrebandu-se de unde apar atatia bani. Si-a luat un penthouse, de peste un milion d.

Mircea Badea, reporter sportiv, in direct de la Arena Nationala. Atmosfera este absolut superba

Romania - Grecia, meciul decisiv pentru calificarea la Cupa Mondiala din 2014, se vede la Antena 1 si Antena 3. Cel mai important meci al nationalei din ultimii ani aduce si o premiera. Mircea Badea, realizato.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )