Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu, despre Adrian Nastase: o jigodie colosala, care a furat Romania. B1 TV, amendat cu 20.000 de lei

Adevărul Adevărul,
Radu Banciu, despre Adrian Nastase: o jigodie colosala, care a furat Romania. B1 TV, amendat cu 20.000 de lei

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a amendat B1 TV, cu 20. 000 de lei, din cauza emisiunii Lumea lui Banciu, in care Radu Banciu a facut mai multe comentarii - care au incalcat legislatia audiovizualului-, referitoare la copresedintele PNL Alina Gorghiu si la fostul premier Adrian Nastase, arata Mediafax. continuă pe Adevărul

Radu Banciu, despre venirea pe lume a fetitei lui Marian Vanghelie: Oana Mizil a nascut cu un astrolog pentru ca micuta Maria sa aiba noroc in viata (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre nasterea fetitei cuplului Marian Vanghelie-Oana Mizil, la care a asistat si un astrolog. Paranghelie si in viata lui Marian Vanghe.

Radu Banciu, despre retinerea Alinei Bica: 17.000 de euro...asta inseamna salariul unui roman pe un an si jumatate. Doamna Voicu, se vede ca ati fost nascuta dupa ultima ploaie (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre fosta sefa DIICOT, Alina Bica, care a fost retinuta de procurorii DNA intr-un dosar in care este acuzata ca a primit mita de.

Radu Banciu, despre respingerea eliberarii conditionate a lui Ioan Niculae: Sa ne explice cum e sa nu scrii in 61 de ani nicio carte, iar cand ajungi la puscarie sa scrii 5 carti (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre omul de afaceri Ioan Niculae care nu a reusit sa convinga instanta sa il elibereze conditionat. Marele magnat Ioan Niculae nu a.

Radu Banciu, despre schimbarea incadrarii juridice in procesul Basescu-Firea: Ma indoiesc ca ar fi spus ca s-ar putea sa nu-l mai gasiti acasa degeaba. Nu spune asta doar ca sa dea bine la televizor (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre procesul dintre fostul presedinte, Traian Basescu si purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea. Jurnalistul considera ca.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2436 seconds )