Libnet.ro
UNICEF

10:45

Radu Banciu, despre criza refugiatilor: Acest fenomen era inevitabil la cum s-a degradat evolutia societatii umane. Nu inteleg de ce e atat de uluitor ca niste tari sa primeasca cateva milioane de astfel de mizerabili (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre criza refugiatilor: Acest fenomen era inevitabil la cum s-a degradat evolutia societatii umane. Nu inteleg de ce e atat de uluitor ca niste tari sa primeasca cateva milioane de astfel de mizerabili (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in cadrul primei emisiuni Lumea lui Banciu din grila de toamna a postului B1 TV despre criza refugiatilor care iau cu asalt Europa. Acest fenomen era inevitabil la cum s-a degradat evolutia. continuă pe B1

Radu Banciu, invitatul lui Silviu Manastire la Dosar de politician: Era normal sa fie moguli in presa (VIDEO)

Radu Banciu a fost joi seara invitatul lui SIlviu Manastire in cadrul emisiunii Dosar de politician, de pe B1 TV. intrebat cum vede presa din Romania, Banciu a spus ca se zvoneste ca aceasta ar fi ajuns la.

Adevarul Live. Generalul Degeratu despre criza imigrantilor: Rusia este cea care genereaza criza acestei migratii excesive

Criza refugiatilor se adanceste pe masura ce noi valuri de oameni forteaza frontierele europene, motiv pentru care unele state anunta ca vor apela chiar la mobilizarea armatei. Generalul r) Constantin Degeratu a declarat, la Adevarul Live, ca Rusia genereaza ce-a de-a treia criza a acestei migratii excesive in valuri si spectaculoasa.

Emisiunea lui Radu Banciu a fost mutata mai devreme: Ne vom adapta limbajul. Nu vom fi nici la fel de colorati, dar nici maici nu se poate spune ca vom fi

Emisiunea Lumea lui Banciu va fi mutata in grila postului B1 TV mai devreme, de la ora 20. 00, realizatorul Radu Banciu fiind de parere ca miscarea este una justificata si precizand, pentru Paginademedia. ro, ca va trebui sa-si adapteze limbajul noului tronson orar.

Criza refugiatilor. Germania, Franta si Anglia cer o reuniune de URGENTA

Uniunea Europeana trebuie sa ia masuri imediate pentru a face fata valului de imigranti, au declarat duminica, intr-un comunicat comun, ministrii de Interne din Germania, Franta si Marea Britanie, cerand o reuniune de urgenta privind criza refugiatilor.

Duminica se lanseaza noua grila de toamna B1 TV: Radu Banciu revine de la ora 20:00, Silviu Manastire si Catalin Striblea vor dezbate cele mai incitante subiecte ale zilei

Incepand de duminica, 30 august, B1 TV trece la grila de toamna, iar prime-time-ul postului de stiri va fi complet schimbat. Astfel, in emisiunile moderate de Silviu Manastire, Radu Banciu si Catalin Striblea.

Criza refugiatilor este, de fapt, o invazie musulmana organizata: Vinovatul moral e politica externa americana din vremea primaverii arabe care a inarmat gherilele islamiste pentru a introduce democracy in tarile conduse de dictat

Criza refugiatilor aparuta dupa ce sute de mii de imigranti trec granitele pentru a ajunge in vestul Europei este, de fapt, o invazie musulmana. Turistii romani, ca sa treaca din Grecia prin Macedonia,.

REVISTA BLOGURILOR. Tudor Chirila, despre criza imigrantilor: Am ajuns si noi sa privim detasat refugiatii

Pe blogurile de joi, citim despre criza imigrantilor din perspectiva lui Tudor Chirila, finala dintre Simona Halep si Serena Williams. dar si despre importanta hidratarii.

Criza refugiatilor: Germania cere o distribuire echitabila a acestora in tarile Uniunii Europene

Germania si cateva state ale Uniunii Europene nu pot continua sa absoarba o cota disproportionata de refugiati care ajung pe continent, astfel ca restul tarilor membre ar trebui sa faca mai multe eforturi in acest sens, a declarat duminica Steffen Seibert, purtatorul de cuvant al Guvernului de la Berlin. Germania se confrunta cu un val fara precedent de refugiati si se asteapta ca numarul solicitantilor de azil pe teritoriul sau sa creasca, in acest an, la aproximativ 800 de mii.

Criza refugiatilor: Germania cere o distribuire echitabila a acestora in tarile Uniunii Europene. Ministrii europeni de Interne se reunesc pe 14 septembrie intr-un consiliu extraordinar pe tema crizei

Germania si cateva state ale Uniunii Europene nu pot continua sa absoarba o cota disproportionata de refugiati care ajung pe continent, astfel ca restul tarilor membre ar trebui sa faca mai multe eforturi in acest sens, a declarat duminica Steffen Seibert, purtatorul de cuvant al Guvernului de la Berlin. Germania se confrunta cu un val fara precedent de refugiati si se asteapta ca numarul solicitantilor de azil pe teritoriul sau sa creasca, in acest an, la aproximativ 800 de mii. Ministrii de interne din Uniunea Europeana urmeaza sa se reuneasca de urgenta pe 14 septembrie la Bruxelles, blocul comunitar fiind in cautare de solutii in contextul agravarii crizei imigrantilor.

Franta critica dur atitudinea unor state din Europa de est fata de criza refugiatilor

Refuzul unor state europene, mai ales al celor din est, de a primi refugiati este scandalos, a declarat ministrul de Externe al Frantei, Laurent Fabius, conform Sputnik. Uniunea Europeana in acest.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )