Libnet.ro
UNICEF

12:00

Criza refugiatilor: Germania cere o distribuire echitabila a acestora in tarile Uniunii Europene

Hotnews Hotnews,
 Criza refugiatilor: Germania cere o distribuire echitabila a acestora in tarile Uniunii Europene

Germania si cateva state ale Uniunii Europene nu pot continua sa absoarba o cota disproportionata de refugiati care ajung pe continent, astfel ca restul tarilor membre ar trebui sa faca mai multe eforturi in acest sens, a declarat duminica Steffen Seibert, purtatorul de cuvant al Guvernului de la Berlin. Germania se confrunta cu un val fara precedent de refugiati si se asteapta ca numarul solicitantilor de azil pe teritoriul sau sa creasca, in acest an, la aproximativ 800 de mii. continuă pe Hotnews

Criza refugiatilor: Germania cere o distribuire echitabila a acestora in tarile Uniunii Europene. Ministrii europeni de Interne se reunesc pe 14 septembrie intr-un consiliu extraordinar pe tema crizei

Germania si cateva state ale Uniunii Europene nu pot continua sa absoarba o cota disproportionata de refugiati care ajung pe continent, astfel ca restul tarilor membre ar trebui sa faca mai multe eforturi in acest sens, a declarat duminica Steffen Seibert, purtatorul de cuvant al Guvernului de la Berlin. Germania se confrunta cu un val fara precedent de refugiati si se asteapta ca numarul solicitantilor de azil pe teritoriul sau sa creasca, in acest an, la aproximativ 800 de mii. Ministrii de interne din Uniunea Europeana urmeaza sa se reuneasca de urgenta pe 14 septembrie la Bruxelles, blocul comunitar fiind in cautare de solutii in contextul agravarii crizei imigrantilor.

Criza refugiatilor. Germania, Franta si Anglia cer o reuniune de URGENTA

Uniunea Europeana trebuie sa ia masuri imediate pentru a face fata valului de imigranti, au declarat duminica, intr-un comunicat comun, ministrii de Interne din Germania, Franta si Marea Britanie, cerand o reuniune de urgenta privind criza refugiatilor.

Criza refugiatilor este, de fapt, o invazie musulmana organizata: Vinovatul moral e politica externa americana din vremea primaverii arabe care a inarmat gherilele islamiste pentru a introduce democracy in tarile conduse de dictat

Criza refugiatilor aparuta dupa ce sute de mii de imigranti trec granitele pentru a ajunge in vestul Europei este, de fapt, o invazie musulmana. Turistii romani, ca sa treaca din Grecia prin Macedonia,.

Radu Banciu, despre criza refugiatilor: Acest fenomen era inevitabil la cum s-a degradat evolutia societatii umane. Nu inteleg de ce e atat de uluitor ca niste tari sa primeasca cateva milioane de astfel de mizerabili (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in cadrul primei emisiuni Lumea lui Banciu din grila de toamna a postului B1 TV despre criza refugiatilor care iau cu asalt Europa. Acest fenomen era inevitabil la cum s-a degradat evolutia.

Criza refugiatilor: Ministrul francez de Externe considera scandaloasa atitudinea anumitor tari din estul Europei

Ministrul francez de Externe, Laurent Fabius, a apreciat duminica drept scandaloasa atitudinea anumitor tari din estul Europei in fata crizei refugiatilor, incepand cu Ungaria, transmite AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )