Libnet.ro
UNICEF

21:30

Radu Banciu, despre extradarea lui Radu Mazare: Ticalosii omenirii ar trebui sa beneficieze de un regim din asta de urgenta si sa nu mai fie nevoie nici macar de o simpla hartie pentru a fi transferati (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre extradarea lui Radu Mazare: Ticalosii omenirii ar trebui sa beneficieze de un regim din asta de urgenta si sa nu mai fie nevoie nici macar de o simpla hartie pentru a fi transferati (VIDEO)

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a anuntat ca procedura de extradare a lui Radu Mazare a fost admisa de catre autoritatile din Madagascar, iar dispozitiile privind aducerea sa in tara vor fi. continuă pe B1

Radu Banciu: Puscariile malgase sunt unele dintre cele mai teribile din lume. Radu Mazare petrece niste clipe de groaza in aceste zile (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, despre situatia in care se gaseste acum Radu Mazare, in Madagascar. Ana Birchall a facut pana la urma pe dracu-n patru si a.

Radu Banciu, despre maneaua lui Guta pentru PSD: Atata intelege publicul care voteaza cu acest partid (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica seara a emisiunii Lumea lui Banciu aparitia unei manele a lui Nicolae Guta in care invita oamenii sa voteze cu PSD. Maneaua pe care PSD a lansat-o, ei spun ca n.

Birchall, despre extradarea lui Radu Mazare: Procedurile tin acum de autoritatile din Madagascar

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a declarat, marti, ca procedura de extradare a fostului primar al Constantei, Radu Mazare, tine acum exclusiv de autoritatile din Madagascar, dupa ce ministerul a transmis documentele necesare. Fostul edil trebuie sa execute o condamnare definitiva de 9 ani de inchisoare pentru coruptie.

Termenul in care Ministerul Justitiei trebuie sa trimita documentele pentru extradarea lui Mazare expira luni

Termenul ca Ministerul Justitiei sa trimita documentele necesare extradarii lui Radu Mazare din Madagascar expira luni. Ministrul Ana Birchall s-a aflat in sediul institutiei in permanenta pentru a se asigura ca documentele sunt traduse si ca procedura este respectata, au precizat surse din MJ, relateaza Mediafax.

Radu Tudor, despre starea lui Mihai Constantinescu: Se lupta infernal ca sa traiasca. Un model de eleganta si demnitate

Jurnalistul Radu Tudor a prezentat in detaliu, marti seara, plin de empatie, situatia prin care trece marele artist Mihai Constantinescu, amintind ce simbol almuzicii romanesti usoareeste si ce model.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3478 seconds )